Mad
24. marts 2023

Paprikagryde med kylling og bacon

Få opskriften på let og lækker paprikagryde, der smager fantastisk af kylling, bacon og paprika. Gryderetten er helt perfekt i en travl hverdag - og hele familien vil kunne lide den!
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
Paprikagryde med kylling og bacon

Foto: Bjørn Jakobsen

Få opskriften på let og lækker paprikagryde, der smager fantastisk af kylling, bacon og paprika. Gryderetten er helt perfekt i en travl hverdag - og hele familien vil kunne lide den!
2 personer
Tid i alt 35 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 2-3 skiver bacon 1 løg
  • 2 kyllingefileter med eller uden skind
  • ½ dåse hakkede tomater
  • Ca. 2-3 tsk paprika
  • 1½ dl piskefløde
  • salt og peber

TILBEHØR

  • valgfri ris
  • evt. hakket persille
Annonce

Opskrift - Sådan laver du paprikagryde med kylling og bacon

  1. Skær bacon og løg i mindre stykker og damp dem i en gryde. Det skulle ikke være nødvendigt at komme mere fedtstof i.
  2. Skær kyllingekødet i ca. 5 stykker hver og rør i. Damp, til al væske er fordampet.
  3. Tilsæt tomater og paprika og kog i 5 min.
  4. Kog risene.
  5. Hæld fløden i gryderetten, kog ca. 5-7 min. og smag til.
  6. Server paprikagryden drysset med hakket persille.

TIP: Fordelene ved gryderetter som paprikagryde er, at, man kan lavce store portioner, så der er mad til flere dage.

Hvis du savner inspiration til andre gode gryderetter, så se en af vores forslag herunder:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.