Kylling i garam masala
Mad

Kylling i garam masala

5. juli 2021
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er kylling i garam masala. Få opskriften her
50 min4 personer
Tid i alt 1 t og 0 min

Det skal du bruge

  • 1 kylling
  • olie + smør til stegning
  • 2 løg i både
  • 4 fed hvidløg i tynde skiver
  • 2 spsk. garam masala
  • 2 tsk. knust spidskommen
  • 2 tsk. stødt koriander
  • 4 knuste grønne kardemommekapsler
  • 2 spsk. hakket ingefær
  • 1 dåse kokosmælk (400 ml)
  • 1 dåse hakkede tomater (400 ml)
  • salt

Tilbehør

  • plukket koriander
  • naanbrød

Opskrift - sådan laver du kylling i garam masala

  1. Del kyllingen i 8 stykker, og brun dem i smør og olie i en stor, varm gryde.
  2. Kom løg og hvidløg ved, når kyllingen har taget godt med farve, og lad dem sautere med, uden at de tager farve.
  3. Tilsæt garam masala, spidskommen, koriander, kardemomme og ingefær, og lad det sautere kort med.
  4. Kom kokosmælk og tomater på, og lad kyllingen boble i ca. 40 minutter, eller til den er helt mør.
  5. Krydr med salt, og servér straks toppet med koriander og med lune naanbrød til.


TIP: Hvis I ikke har gæster, er retten velegnet til genopvarmning.

Har du lyst til mere kylling? Så kan du lave:

Læs også