Aftensmad

Panini med parmaskinke

af Louisa Lorang 7. maj 2021
Foto: Anders Schønnemann
En god panini med parmaskinke er ikke til at komme udenom - den er god til aftensmad, til frokost og til den lille sult - få opskriften her.
2 personer

Panini

  • 2 store sandwichboller, gerne grove
  • olivenolie
  • 2 tomater i skiver
  • 1 mozzarella, 125 g, i skiver
  • 1 håndfuld plukket basilikum
  • 1 pakke parmaskinke, ca. 90 g
  • salt og peber

Let salat som tilbehør

  • 1 romainesalat, snittet
  • 3 tomater i terninger
  • 1 lille rødløg, hakket
  • olivenolie og eddike

Opskrift: Lækker panini med parmaskinke og let salat

Flæk bollerne; dryp dem med olie, og fyld dem med tomater, mozzarella, basilikum og parmaskinke. Krydr med salt og peber, og gril sandwichene på en varm grillpande. Læg gerne en tung pande eller gryde oven på sandwichene, så de kommer i let pres. Gril dem på begge sider, og servér med en salat af romaine, tomat og rødløg vendt med olie og eddike.  

Andre lækre opskrifter