Aftensmad

Omelet med parmaskinke og tomat-topping

af Louisa Lorang 1. juli 2021
Ugens mandagsopskrift er omelet med parmaskinke og tomat-topping. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 20 min

Det skal du bruge

  • 4 æg
  • ½ dl koldt vand
  • salt
  • lidt olivenolie

Topping

  • 3 spsk. citronsaft
  • 3 spsk. olivenolie
  • ½ tsk. chiliflager
  • 300 g små tomater
  • 1 rødløg
  • 1 håndfuld plukket oregano
  • 100 g fetaost
  • 1 pakke parmaskinke, ca. 80 g

Tilbehør

  • salat
  • evt. rugbrød

Opskrift - sådan laver du omelet med parmaskinke og tomat-topping

  1. Pisk æggene med vand og salt, og steg 2 store eller 4 små omeletter i lidt olie på en varm pande.
  2. Rør citronsaft, olivenolie og chiliflager sammen. Skær tomaterne i terninger, og hak løget fint.
  3. Vend begge dele med dressingen, og krydr med salt. Vend oregano og brud af feta i lige inden servering.
  4. Servér den åbne omelet toppet med tomatsalat og med parmaskinke. Giv salat og evt. rugbrød til.

 

TIP: Også en virkelig skøn weekendmorgenmad

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

TIRSDAG: Thailandsk salat med oksekød - Få opskriften her

ONSDAG: Løgtærte med blå ost - Få opskriften her

TORSDAG: Tom ka suppe med kylling og tomater - Få opskriften her

FREDAG: Moules frites med aïoli og salat - Få opskriften her