

Minestronesuppe
Ingredienser til minestronesuppe:
- 150 g bacon i et helt stykke
- 2 spsk. olivenolie til stegning
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 3 gulerødder
- 1 squash
- 3 stilke bladselleri
- 1 håndfuld frisk timian
- salt og friskkværnet peber
- 2 dåser hakkede tomater
- 70 g koncentreret tomatpuré
- 6 dl grøntsagsbouillon
- 3 laurbærblade
- 150 g suppehorn (pasta)
Til servering:
- 50 g bacon i et helt stykke
- Godt brød
Sådan laver du minestronesuppe
-
Skær bacon i tern, og steg dem i olie i en gryde, til de er sprøde. Afdryp på fedtsugende papir.
-
Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg.
-
Hæld lidt mere olie i gryden, og svits løg og hvidløg sammen med bacon.
-
Skræl gulerødder, skyl squash, og skær begge dele i små tern. Rens bladselleri, og skær det i tynde skiver.
-
Tilsæt grøntsagerne, og lad dem svitse med. Krydr grøntsagerne med timianblade, salt og peber.
-
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, bouillon og laurbærblade, og bring gryden i kog.
-
Læg låg på, og lad suppen simre i 15 minutter.
-
Tilsæt suppehorn, og kog dem møre.
-
Smag suppen til.
-
Skær de sidste 50 g bacon i tern, og steg det sprødt på en tør pande.
-
Afdryp på fedtsugende papir, og drys den sprøde over suppen.
-
Servér med lunet brød.
PRØV OGSÅ: Minestronesuppe med kylling og panchetta