
Skær bacon i tern, og steg dem i olie i en gryde, til de er sprøde. Afdryp på fedtsugende papir.
Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg.
Hæld lidt mere olie i gryden, og svits løg og hvidløg sammen med bacon.
Skræl gulerødder, skyl squash, og skær begge dele i små tern. Rens bladselleri, og skær det i tynde skiver.
Tilsæt grøntsagerne, og lad dem svitse med. Krydr grøntsagerne med timianblade, salt og peber.
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, bouillon og laurbærblade, og bring gryden i kog.
Læg låg på, og lad suppen simre i 15 minutter.
Tilsæt suppehorn, og kog dem møre.
Smag suppen til.
Skær de sidste 50 g bacon i tern, og steg det sprødt på en tør pande.
Afdryp på fedtsugende papir, og drys den sprøde over suppen.
Servér med lunet brød.
PRØV OGSÅ: Minestronesuppe med kylling og panchetta