Opskrift - sådan laver du marokkanske oksespyd med sød kartoffelsala
1. Pil og hak løg og hvidløg fint. Skyl og hak persille og mynte. Rør løg, hvidløg, persille, mynte og alle krydderierne sammen med oksekødet. Stil farsen på køl i 30 minutter. 2. YOGHURTDRESSING: Rør alle ingredienser sammen, og sæt dressingen på køl indtil servering. 3. KARTOFFELSALAT: Tænd ovnen på 200° varmluft. Skræl søde kartofler, og skær dem i mundrette tern. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend dem med olie og salt. Bag dem i ovnen i 25 minutter. Drys hakkede pekannødder over kartoffelternene, og lad dem riste med de sidste 5 minutter. 4. Klem farsen sammen omkring grillspyddene. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ca. 15 minutter, til de er gennemstegte. 5. SERVERING: Skyl og hak persille, og smuldr fetaost i mundrette stykker. Vend det sammen med kartoffeltern, pekannødder og tranebær i en skål, og servér med oksespyd og yoghurtdressing.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Spinat-lasagne med pesto og linser – Få opskriften her
Onsdag: Boller i selleri – Få opskriften her
Torsdag: Kartoffel-frittata med pølse og ristede svampe – Få opskriften her
Fredag: Coq au reisling – Få opskriften her