Aftensmad
24. maj 2012(Opdateret 24.05.12)

Makrelsandwich

Når solen skinner, er der ikke noget bedre end at spise udenfor. Her kan du finde inspiration til, hvad du kan lave af mad til sommerens picnic
Af: Louise Dandanell Ørsted
To slags sandwich til picnickurven
Når solen skinner, er der ikke noget bedre end at spise udenfor. Her kan du finde inspiration til, hvad du kan lave af mad til sommerens picnic

INGREDIENSER

  • 1 røget makrel
  • 100 g flødeost
  • ½ dl mayonnaise
  • 3 forårsløg
  • 3 spsk kapers
  • 8 skiver brød
  • Salt, peber
Annonce

Fremgangsmåde

  1. Pil kødet fra makrellen og kassér skind og ben.
  2. Rør flødeost og mayonnaise sammen.
  3. Hak forårsløg og kapers og vend det i dressingen sammen med fisken. Smag til med salt og peber.
  4. Fordel makrelsalaten på halvdelen af brødet og læg en skive brød ovenpå.
  5. Pak sandwich i husholdningsfilm eller madpapir.

Se flere opskrifter

Når solen skinner og sommeren har gjort sit indtog, er der ikke noget bedre end at spise under åben himmel.

Og når du har pakket picnickurven med disse lækre sandwich, er du næsten klar til at tage i parken, i skoven eller på stranden.

Men det er ikke kun mad der skal pakkes i picnickurven.

Husk både service, bestik, glas, proptrækker, øloplukker, servietter, en våd klud til de fedtede fingre, poser til affald, et lunt underrlag og eventuelt nogle tæpper, der kan holde jer varme når solen er gået ned.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.