

Varmrøget laks i lækker luksussalat
DET SKAL DU BRUGE
- 2 squash
- 75 g frisk spinat
- 50 g mandler
- 200 g friskbælgede ærter
- 3-4 stykker varmrøget laks
AVOCADOCREME
- 2 avocadoer
- 1 dl yoghurt 3,5 %
- 2 spsk. citronsaft
- salt og friskkværnet peber
TIL SERVERING
- groft brød
Opskrift - sådan laver du varmrøget laks i luksussalat
- AVOCADOCREME: Mos avocadokødet sammen med yoghurt og citronsaft, og smag til med salt og peber.
- Skyl squash, og snit dem i tynde bånd med en kartoffelskræller eller tyndskræller. Vend squash-strimlerne i avocadocremen.
- Skyl og tør spinaten, og riv den i mundrette stykker. Læg dem i et salatfad, og anret squashstrimlerne over.
- Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft.
- Fordel ærter, ristede mandler og varmrøget laks i mindre stykker over salaten.
- Servér straks med groft brød.
Mangler du en god basisopskrift på grøn salat, så prøv denne!
Denne lækre salat med varmrøget laks smager af selvforkælelse men tager ikke mere end 20 minutter at lave. Den er perfekt til når du har travlt, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af dit måltid. Du kan nemt tilføje dine yndlingsingredienser til salaten, hvis du gerne vil skabe variation.
PRØV OGSÅ: Rødbederøsti med varmrøget laks og sauce verte
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Polentapande med svampe og spejlæg – få opskriften her
Tirsdag: Linsesalat med kylling, aubergine og friske figner – få opskriften her
Onsdag: Blomkålsbøffer med ovnkartofler og avocado-mayo – få opskriften her
Fredag: Braiserede svinekæber med rodfrugtmos – få opskriften her