Aftensmad

Laksetatar

af Uddrag fra Baronessens sunde fastfood af Caroline Fleming 5. oktober 2010
Laksetatar - det er fisk og hurtig aftensmad på en gang.

4 personer

Ingredienser til laksetatar:

200 g laksefilet, uden skind og ben, skåret i bittesmå tern 1/2 lille rødløg, meget finthakket 1 tsk frisk koriander, finthakket 1/2 avokado, skåret i små tern 1 spsk rød peber,meget finthakket 1 spsk citronsaft 2 spsk olivenolie salt og peber. Tilbehør: Ristet brød

Laksetatar - sådan gør du:

Frys laksefileten i 45 minutter. Skær den derefter i små tern, og bland den med alle ingredienserne. Fordel og pres laksetataren i små, runde glas eller en anden passende form, så du forsigtigt kan vende en portion tatar ud på tallerkenerne. Server din laksetatar med lidt ristet brød til. Find resten af Den lette ugemenu Mandag: Børnenes yndlingscurry

Tirsdag: Svampetagliatelle

Onsdag: Vietnamesiske rispapirsruller

Torsdag: Teriyakikylling med grøntsager

Fredag: Bagt torsk med Oliven og Tomater Laksetatar

Kilde: Baronessen sunde fastfood af Caroline Fleming, 249,95 kr. Lindhardt og Ringhof