Aftensmad

Lækker Krebsehalesalat med knas

af Julie Brüniche-Olsen 2. november 2021
Foto: Bjørn Jakobsen
Lav en lækker og indbydende krebsehalesalat med knas, på kun 15 minutter.
Tid i alt 15 min

Krebsehalesalat

  • 10 grønne asparges
  • 2 spsk god mayonnaise
  • 1 spsk creme fraiche
  • 1 tsk sennep
  • 2 spsk dild
  • Salt og peber
  • 300 g krebsehaler
  • Groft brød

Sådan laver du krebsehalesalat

  1. Knæk den nederste del af aspargesene og læg dem i kogende vand i ca. 30 sekunder. Læg aspargesene i iskoldt vand og lad dem køle af.
  2. Rør mayonnaisen med creme fraiche, sennep og hakket dild og smag til med salt og peber.
  3. Skær aspargesene i skiver og vend dem og krebsehalerne i dressingen. Server den lækre hjemmelavede krebsesalat på groft brød.

TIP: Prøv også at ­komme lidt rejer eller krabbe­kød i salaten. Din egen hjemme­lavede skaldyr­salat smager meget ­bedre end supermarkedets fede version.