

Kyllingesalat med avocado og jordbær
Kyllingesalat
- 4 kyllingebrystfileter
- 100 g babyspinat
- 1 bakke friske jordbær
- 2 avocadoer
- 1 rødløg
- 250 g små mozzarellakugler
- 100 g pekannødder
- 1 spsk. ahornsirup
HONNING-SENNEPS-DRESSING
- 2 spsk. god mayonnaise
- 1 spsk. grov sennep
- 2 tsk. dijonsennep
- 1 spsk. honning
- salt og friskkværnet peber
TIL SERVERING
- groft brød
1. Kværn salt og peber over kyllingebrystfileterne, og steg dem på en (grill)pande, indtil de er gennemstegte. Skyl og tør babyspinaten, og fordel den på et salatfad. Skær jordbær og avocado i skiver, og fordel dem over salaten. Skær rødløget i tynde ringe, og fordel dem ligeledes over salaten sammen med mozzarellakuglerne. Tag kyllingen af panden, og hæld grofthakkede pekannødder på samme pande. Rist dem, indtil de begynder at dufte, og tilsæt ahornsirup. Vend rundt, indtil siruppen fordamper, og fordel nødderne over salaten. Skær kyllingen i skiver, og anret over salaten.
2. HONNING-SENNEPS-DRESSING: Rør ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over salaten. Servér med groft brød.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Grøntsagssamosaer med hjemmelavet mangochutney – Få opskriften her
Tirsdag: Laks med sorte ris, pak choi og wasabimayo – Få opskriften her
Torsdag: Tærte med gedeost og spinat – Få opskriften her
Fredag: Forårsruller med steak og peanutdressing – Få opskriften her