Læs også

Aftensmad
Tænd ovnen på 200°.
Krydr kyllingelårene med salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad. Steg dem i ovnen i ca. 35 minutter, eller indtil kødet er gennemstegt.
Skyl og skræl gulerødderne. Lav tynde bånd af dem med en kartoffelskræller. Læg dem i isvand, og stil dem til side.
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Pil og pres hvidløgene. Hak timian fint. Steg hvidløg og timian i olie i en dyb pande.
Tilsæt ricotta, citronsaft, fintrevet citronskal og parmesan, og rør godt.
Smag til med salt og peber, og vend spaghettien i saucen.
Hæld isvandet fra gulerodsbåndene, og vend dem i spaghettien.
Drys med parmesan og timian, og servér med kyllingen.
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.