

Kyllingelår og spaghetti med ricotta
Det skal du bruge
- 4 hele kyllingelår (med overlår)
- salt og friskkværnet peber
- 5 store gulerødder
- 400 g spaghetti
- 2 fed hvidløg
- 1 håndfuld frisk timian
- 1 spsk. olivenolie til stegning
- 250 g ricotta
- saft og skal af ½ usprøjtet citron
- 1 dl friskrevet parmesan
Sådan laver du kyllingelår og spaghetti med ricotta
-
Tænd ovnen på 200°.
-
Krydr kyllingelårene med salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad. Steg dem i ovnen i ca. 35 minutter, eller indtil kødet er gennemstegt.
-
Skyl og skræl gulerødderne. Lav tynde bånd af dem med en kartoffelskræller. Læg dem i isvand, og stil dem til side.
-
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
-
Pil og pres hvidløgene. Hak timian fint. Steg hvidløg og timian i olie i en dyb pande.
-
Tilsæt ricotta, citronsaft, fintrevet citronskal og parmesan, og rør godt.
-
Smag til med salt og peber, og vend spaghettien i saucen.
-
Hæld isvandet fra gulerodsbåndene, og vend dem i spaghettien.
-
Drys med parmesan og timian, og servér med kyllingen.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Mexicansk vegetarburger – Få opskriften her
Onsdag: Risotto med pastinakker og hasselnødder – Få opskriften her
Torsdag: Laks med appelsin og fennikelsalat – Få opskriften her
Fredag: Oksemørbrad med helbagt knoldselleri – Få opskriften her
