kyllingelår
Aftensmad

Kyllingelår og spaghetti med ricotta

af Emma Martiny 2. november 2017
Foto: Nina Malling, skovdalnordic.com
Denne cremede ret tager kun en halv time, fra du går i gang, til maden står på bordet. Her får du opskriften på kyllingelår og spaghetti med ricotta

Kyllingelår og spaghetti med ricotta 

Tid: 35 minutter. Ovntid: 35 minutter  Antal personer: 4   DET SKAL DU BRUGE 4 hele kyllingelår (med overlår) salt og friskkværnet peber  
  SPAGHETTI MED RICOTTA 5 store gulerødder 400 g spaghetti 2 fed hvidløgw 1 håndfuld frisk timian  1 spsk. olivenolie til stegning 250 g ricotta saft og skal af ½ usprøjtet citron 1 dl friskrevet parmesan salt og friskkværnet peber  
  TIL SERVERING friskrevet parmesan frisk timian   PRØV OGSÅ: Sesamstegt kyllingelår og grillet grøntsagssalat   1. Tænd ovnen på 200°. Krydr kyllingelårene med salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad. Steg dem i ovnen i ca. 35 minutter, eller indtil kødet er gennemstegt.   2. SPAGHETTI MED RICOTTA: Skyl og skræl gulerødderne. Lav tynde bånd af dem med en kartoffelskræller. Læg dem i isvand, og stil dem til side. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Pil og pres hvidløgene. Hak timian fint. Steg hvidløg og timian i olie i en dyb pande. Tilsæt ricotta, citronsaft, fintrevet citronskal og parmesan, og rør godt. Smag til med salt og peber, og vend spaghettien i saucen. Hæld isvandet fra gulerodsbåndene, og vend dem i spaghettien. Drys med parmesan og timian, og servér med kyllingen.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Mexicansk vegetarburger – Få opskriften her

Onsdag: Risotto med pastinakker og hasselnødder – Få opskriften her

Torsdag: Laks med appelsin og fennikelsalat – Få opskriften her

Fredag: Oksemørbrad med helbagt knoldselleri – Få opskriften her