Kyllingelår med knuste kartofler og pesto
Aftensmad

Kyllingelår med knuste kartofler og pesto

af Emma Martiny 28. februar 2019
Foto: Winnie Methmann
Aftensmaden bliver endnu nemmere, når det hele tilberedes i ét fad. Retten her tager 20 minutter at forberede - resten klares i ovnen. Her får du opskriften på kyllingelår med knuste kartofler og pesto
35 min 4 personer
Tid i alt 55 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 kg små kartofler
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • 130 g grøn pesto
  • 2 friske mozzarellakugler a 125 g
  • 4 kyllingelår
  • 1 spsk. olivenolie
  • 100 g rucola

Opskrift - sådan laver du kyllingelår med knuste kartofler og pesto 

  Tænd ovnen på 220°. Skrub eller skræl kartoflerne, og kog dem møre i saltet vand. Fordel kartoflerne i et ovnfast fad, og tryk dem flade med en gaffel, så de knuses og dækker bunden af fadet. Dryp en smule olivenolie over kartoflerne, og drys med salt. Fordel skefulde af grøn pesto over kartoflerne. Riv mozzarella i mindre stykker, og fordel dem over fadet. Dup kyllingelårene tørre, og smør dem ind i olivenolie. Læg lårene over kartoflerne i fadet, og krydr dem godt med salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 35 minutter, til kyllingelårene er gennemstegte og skindet sprødt. Servér med skyllet rucola.   Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Fiskesuppe med knoldselleri og fennikel - Få opskriften her

Tirsdag: Asiatisk nudelsalat med and - Få opskriften her

Onsdag: Broccolifrikadeller med vilde ris og fetadip - Få opskriften her

Torsdag: Græsk bønnefad med tzatziki - Få opskriften her

Andre lækre opskrifter