Opskrift - sådan laver du kyllingekrebinetter med bagte rodfrugter og ærtemos
1. Bagte rodfrugter: Tænd ovnen på 200°. Skræl gulerødder, rødbeder og knoldselleri, og skær dem i ensartede tern. Fordel rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir, vend med olie, og krydr med timian og salt. Bag rodfrugterne i ovnen i ca. 30 minutter, til de er flot gyldne. 2. Rør kødet sammen med æg og rasp. Hak persille og forårsløg fint, og tag lidt persille fra til pynt. Rør persille og forårsløg i farsen, og krydr godt med salt og peber. Form farsen til krebinetter, og vend dem i grahamsmel. Brun krebinetterne i smør og olie på en pande i 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme, og steg krebinetterne færdige i ca. 3 minutter på hver side, til de er gennemstegte. 3. Ærtemos: Hæld kogende vand på de frosne ærter. Blend ærterne til puré i en blender eller foodprocessor, og rør cremefraiche i. Smag til med citronsaft, salt og peber. 4. Servering: Anret krebinetterne oven på de bagte rodfrugter, og servér med ærtemos og evt. et drys persille.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Citronpasta med ærter og bacon - Få opskriften her
Tirsdag: Krydret gulerodssuppe med æbler og kørvel - Få opskriften her
Onsdag: Koteletter og smørstegt selleri med belugalinser - Få opskriften her
Torsdag: Ovnbagt æggekage med spinat og brune champignoner - Få opskriften her