kyllingefad
Aftensmad

Kyllingefad med tomat og mozzarella

af Emma Martiny 24. maj 2018
Foto: Winnie Methmann
Få aftensmaden på bordet i en fart med færdigkøbt tomatsauce. Har du tid, kan du lave den fra bunden med solmodne tomater kogt med rødløg og smagt til med frisk timian og rødvin. Her får du opskriften på kyllingefad med tomat og mozzarella
20 min 4 personer
Tid i alt 40 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 kyllingebrystfileter
  • 700 g tomatsauce
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 kugler frisk mozzarella, i alt ca. 250 g

TILBEHØR

  • 250 g frisk fuldkornspasta

TIL SERVERING

  • frisk oregano

Opskrift - sådan laver du kyllingefad med tomat og mozzarella 

1. Tænd ovnen på 180°. Fordel tomatsaucen i et ovnfast fad. Læg kyllingefileterne oven i saucen, dryp dem med olie, og krydr med salt og peber. Skær mozzarella i skiver, og fordel dem over kyllingefileterne. Sæt fadet i ovnen i ca. 20 minutter, til kyllingekødet er gennemstegt, og osten er smeltet og let gylden.   2. TILBEHØR: Kog pastaen efter anvisningen på pakken.   3. SERVERING: Servér kyllingen med pasta, og pynt med oregano.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Spinatvafler med røget laks – Få opskriften her

Tirsdag: Tacosuppe med sprøde kikærter – Få opskriften her

Onsdag: Croque-madame – Få opskriften her

Fredag: Thai-beef-salat med peanutdressing – Få opskriften her