Aftensmad

Krebsehalesalat med knas

af Julie Brüniche-Olsen 3. august 2009
Foto: Bjørn Jakobsen
Lav en lækker og indbydende krebsehalesalat med knas, på kun 15 minutter.

TID: 15 min. Til 4 personer

10 grønne asparges2 spsk god mayonnaise1 spsk creme fraiche1 tsk sennep2 spsk dildSalt og peber300 g krebsehalerGroft brød

 

Knæk den nederste del af aspargesene og læg dem i kogende vand i ca. 30 sekunder. Læg aspargesene i iskoldt vand og lad dem køle af.

Rør mayonnaisen med creme fraiche, sennep og hakket dild og smag til med salt og peber.

Skær aspargesene i skiver og vend dem og krebsehalerne i dressingen. Server den lækre hjemmelavede krebsesalat på groft brød.

TIP: Prøv også at ­komme lidt rejer eller krabbe­kød i salaten. Din egen hjemme­lavede skaldyr­salat smager meget ­bedre end supermarkedets fede version.

Prøv også:

Små skaldyrstærter

Sort pasta med krebsehaler

Pandekager med krebsehaler

Avocadosuppe med chilimarinerede krebsehaler