

Koteletter med krydderolie og lun kartoffelsalat
DET SKAL DU BRUGE
- 4 svinekoteletter
- 1 spsk. rapsolie til stegning
- salt og friskkværnet peber
LUN KARTOFFELSALAT
- 700 g nye kartofler
- 600 g babyspinat
- 250 g små tomater
- 1 skalotteløg
- 5 stilke bredbladet persille
- 3 spsk. olivenolie til stegning
- salt og friskkværnet peber
KRYDDEROLIE
- 4 stilke bredbladet persille
- skal af 1 usprøjtet citron
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
Steg koteletterne på begge sider i olie på en pande, til de er lysebrune.
Skru ned for varmen, steg koteletterne færdige, og krydr med salt og peber.
LUN KARTOFFELSALAT: Skrub kartoflerne, del de store i halve, og kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Skyl og nip spinaten. Skyl og halvér tomaterne. Pil og hak løget fint. Skyl og pluk persillen i blade. Varm olien op på en pande, og steg kartofler, spinat, tomater, løg og persille i 1-2 minutter. Krydr med salt og peber.
KRYDDEROLIE: Skyl og nip persille, riv citronskal fint, pil og hak hvidløg fint. Bland persille, citronskal og hvidløg med olivenolie.
SERVERING: Dryp hver kotelet med krydderolie lige før servering, og anret med lun kartoffelsalat.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Løgtærte med tomat og valnøddepesto - Få opskriften her
Tirsdag: Fiskefrikadeller med dild og glaseret løg - Få opskriften her
Onsdag: Spaghetti med bacon og svampe - Få opskriften her
Fredag: Kalveculotte med ristede majskolber og bagte kartofler med svampe - Få opskriften her