Mad
9. august 2022

Jordbærsalat med burrata og parmaskinke

Jordbærsalat er en friskt og lækkert sommertilbehør, som går godt i spænd med fede og salte ingredienser, som parmaskinke og burrata, der er brugt i denne opskrift.
Af: Timm Vladimir
jordbærsalat

af Timm Vladimir

Jordbærsalat er en friskt og lækkert sommertilbehør, som går godt i spænd med fede og salte ingredienser, som parmaskinke og burrata, der er brugt i denne opskrift.
4 personer

Ingredienser til jordbærsalat med burrata og parmaskinke

  • 4 håndfulde blandet salat, f.eks. mizuna og rucola
  • 200 g jordbær
  • 2 kugler burrata eller bøffelmozzarella
  • 50 g pinjekerner
  • 8 skiver parmaskinke
  • salt og friskkværnet peber
  • olivenolie
  • hvid balsamicoeddike
  • godt brød til servering
Annonce

Sådan laver du jordbærsalat med burrata og parmaskinke

  1. Skyl og tør salaten.

  2. Rens jordbærrene, og skær dem i kvarter.

  3. Rist pinjekernerne let på en tør pande.

  4. Fordel salat, jordbær, burrata, pinjekerner og parmaskinke på 4 tallerkener.

  5. Krydr med salt og peber, og dryp med olie og balsamico.

  6. Servér med godt brød.

Prøv også: Farverig jordbærsalat

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.