Hummerhotdogs med sprødt grønt
Aftensmad

Hummerhotdogs med sprødt grønt

af Emma Martiny 27. juni 2019
Foto: Winnie Methmann
Servér amerikanske lobster rolls – hotdogbrød med fyld af cremet hummersalat. Mums! Her får du opskriften på hummerhotdogs med sprødt grønt
4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 300 g jomfruhummerhaler (fra frost)
  • 1 stilk bladselleri
  • 1 dl god mayonnaise
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt og peber

SPRØDT GRØNT

  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 agurk
  • ½ citron
  • 1 håndfuld frisk dild

TIL SERVERING

  • 8 hotdogbrød
  • 1 icebergsalat

Opskrift - sådan laver du hummerhotdogs med sprødt grønt 

  1. Pil skallerne af de optøede jomfruhummerhaler. Skyl halerne, og lad vandet dryppe af. Rens bladselleri, og skær i tynde skiver. Rør hummerhaler, bladselleri, mayonnaise, citronsaft, salt og peber sammen.   2. SPRØDT GRØNT: Skyl asparges, og knæk bunden af (kassér den). Høvl helt tynde bånd af aspargesene med en kartoffelskræller. Skyl agurken, og høvl ligeledes tynde bånd af agurken med kartoffelskrælleren. Bland asparges-agurke-bånd i en skål, og pres citronsaft over. Hak dild fint, og vend i.   3. SERVERING: Lun hotdogbrødene på en brødrister eller i ovnen. Skyl og snit salaten. Fyld de lune hotdogbrød med hummersalat, salat og asparges-agurke-bånd. Servér straks.   Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Minestronesuppe med kødboller - Få opskriften her

Onsdag: Indiske kikærtepandekager med krydret kylling og raita - Få opskriften her

Torsdag: Gulerodsrisotto med parmesan og timian - Få opskriften her

Fredag: Oksemørbrad med salviesmør og saltbagte nye kartofler - Få opskriften her