Opskrift - sådan laver du forårsminestronesuppe
1. Pres hvidløg. Rens porrer, skær bunden og de grønne blade fra, og skær porrerne i skiver. Steg hvidløg og porrer i olivenolie i en stor gryde. Skrub eller skræl kartofler og gulerødder, skær dem i skiver, og lad dem stege med i gryden i et par minutter. Tilsæt grøntsagsbouillon. Lad suppen koge i 20 minutter, til grøntsagerne er møre. Dræn og skyl butterbeans. Skyl spinaten. Rør butterbeans, spinat og frosne ærter i gryden, til spinaten falder sammen, og ærterne er tøet op. Smag suppen til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
2. SERVERING: Anret suppen i dybe tallerkener, drys med plukket persille, og servér med brød til.
TIP: Kog evt. nogle små pastasuppehorn, og servér dem med suppen.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Smørstegt torsk og perlespeltsalat med pesto - Få opskriften her
Tirsdag: Filippinsk kylling adobo med papaja-avocado-salsa - Få opskriften her
Torsdag: Eggs Benedict på rugbrød - Få opskriften her
Fredag: Tikka masala med lam - Få opskriften her