Forårsminestronesuppe
Mad

Forårsminestronesuppe

11. april 2019
af Emma Martiny
Foto: Winnie Methmann
En nem suppe der kun tager en halv time at lave, sprængfyldt med sunde og friske grøntsager. Her får du opskriften på en skøn forårsminestronesuppe
4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 fed hvidløg
  • 2 porrer
  • 1 spsk. olivenolie til stegning
  • 500 g små kartofler
  • 3 store gulerødder
  • 1 l grøntsagsbouillon
  • 1 dåse butterbeans
  • 500 g frisk spinat
  • 300 g ærter fra frost
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber

TIL SERVERING

  • 1 håndfuld kruspersille
  • godt brød

Opskrift - sådan laver du forårsminestronesuppe

1. Pres hvidløg. Rens porrer, skær bunden og de grønne blade fra, og skær porrerne i skiver. Steg hvidløg og porrer i olivenolie i en stor gryde. Skrub eller skræl kartofler og gulerødder, skær dem i skiver, og lad dem stege med i gryden i et par minutter. Tilsæt grøntsagsbouillon. Lad suppen koge i 20 minutter, til grøntsagerne er møre. Dræn og skyl butterbeans. Skyl spinaten. Rør butterbeans, spinat og frosne ærter i gryden, til spinaten falder sammen, og ærterne er tøet op. Smag suppen til med friskpresset citronsaft, salt og peber. 2. SERVERING: Anret suppen i dybe tallerkener, drys med plukket persille, og servér med brød til. TIP: Kog evt. nogle små pastasuppehorn, og servér dem med suppen. Få indkøbslisten til hele ugen her

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også