pizza
Aftensmad

Fladbrøds-pizza med asparges og mozzarella

af Emma Martiny 7. juni 2018
Foto: Winnie Methmann
Lav en nem pizza ved at bruge fladbrød som bund – de bliver lynhurtigt sprøde i ovnen. Her får du opskriften på fladbrøds-pizza med asparges og mozzarella
10 min 4 personer
Tid i alt 25 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 250 g mascarpone
  • 4 fladbrød, f.eks. arabiske fladbrød
  • salt og friskkværnet peber

PIZZATOPPING

  • 1 bundt grønne asparges
  • 250 g friske ærter i bælg
  • 2 kugler frisk mozzarella, i alt ca. 250 g
  • 1 bakke ærteskud
  • 150 g røget skinke

SERVERING

  • balsamico-glace
  • salt og friskkværnet peber

Opskrift - sådan laver du fladbrøds-pizza med asparges og mozzarella 

  1. Tænd ovnen på 200°. Smør mascarpone på fladbrødene, og krydr med salt og peber. Læg fladbrødene på bageplader beklædt med bagepapir, og sæt dem i ovnen i ca. 10 minutter, til kanterne er sprøde.   2. PIZZATOPPING: Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og fordel aspargesene oven på fladbrødene. Bælg ærterne. Riv eller skær mozzarella i mindre stykker. Skyl ærteskud. Fordel ærter og mozzarella oven på fladbrødene, og top med skinke og ærteskud.   3. SERVERING: Dryp balsamico-glace over fladbrødspizzaerne, og krydr med salt og peber. Servér straks.   TIP: Balsamico-glace er balsamicoeddike, der er kogt ind til en tyk karamelagtig masse. Kan købes i delikatesseforretninger.   Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Dampet rødspætte med sød kartoffelmos og hvidvinssauce – Få opskriften her

Tirsdag: Gyros-kyllingewraps – Få opskriften her

Torsdag: Cannelloni al forno med ristet squashsalat – Få opskriften her

Fredag: Bøf med nye kartofler og rabarbersalat – Få opskriften her

 

 

 

Andre lækre opskrifter