Fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli
Aftensmad

Fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli

29. august 2019
af Camilla Biesbjerg Markussen
Foto: Columbus Leth
En ny fiskefavorit er landet! Mild, god og lige til at spise. Her får du opskriften på fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli
15 min4 personer
Tid i alt 45 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 løg
  • 2 porrer
  • 1 broccoli
  • 75 g smør til stegning
  • 300 g torskeloins eller torskefilet (evt. fra frost)
  • 170 g rejer i lage
  • 1 spsk. hvedemel
  • Salt og peber
  • ½ bundt persille
  • 250 g cremefraiche 18 %
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1½ dl vand

PERSILLETOPPING

  • ½ bundt persille
  • 75 g grov rasp, f.eks. pankorasp
  • Salt og peber
  • 25 g smør

Opskrift sådan laver du fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli

1. Pil og hak løget. Rens porrer, og skær dem i tynde skiver. Skyl broccoli, og skær den i små buketter. Smelt smørret i en gryde, og steg løg, porrer og broccoli i gryden ved middel varme i 2-3 minutter. Skær torskekødet i tern, og bland det med afdryppede rejer, mel, salt og peber i en skål. Hæld blandingen i gryden til grøntsagerne, og steg videre i 1 minut. Skyl og hak persille. Vend persille, cremefraiche, sennep og vand i gryden. Steg i 2-3 minutter under omrøring. Krydr med salt og peber. Fordel blandingen i et smurt ovnfad. 2. Persilletopping: Tænd ovnen på 200°. Skyl og hak persille, og bland den med rasp, salt og peber. Drys blandingen over retten, og fordel smør i tern på toppen. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 minutter, til overfladen er gylden, og retten er netop gennembagt. Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Blomkålscurry med sprød topping og ris - Få opskriften her

Onsdag: Fyldte squash med oksekød, mozzarella og kartoffelbåde - Få opskriften her

Torsdag: Kyllingesuppe med spinat og nudler - Få opskriften her

Fredag: Mac and cheese med blomkål, ærter og spidskålssalat - Få opskriften her

https://dk-femina-backend.imgix.net/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også