Opskrift sådan laver du fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli
1. Pil og hak løget. Rens porrer, og skær dem i tynde skiver. Skyl broccoli, og skær den i små buketter. Smelt smørret i en gryde, og steg løg, porrer og broccoli i gryden ved middel varme i 2-3 minutter. Skær torskekødet i tern, og bland det med afdryppede rejer, mel, salt og peber i en skål. Hæld blandingen i gryden til grøntsagerne, og steg videre i 1 minut. Skyl og hak persille. Vend persille, cremefraiche, sennep og vand i gryden. Steg i 2-3 minutter under omrøring. Krydr med salt og peber. Fordel blandingen i et smurt ovnfad.
2. Persilletopping: Tænd ovnen på 200°. Skyl og hak persille, og bland den med rasp, salt og peber. Drys blandingen over retten, og fordel smør i tern på toppen. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 minutter, til overfladen er gylden, og retten er netop gennembagt.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Blomkålscurry med sprød topping og ris - Få opskriften her
Onsdag: Fyldte squash med oksekød, mozzarella og kartoffelbåde - Få opskriften her
Torsdag: Kyllingesuppe med spinat og nudler - Få opskriften her
Fredag: Mac and cheese med blomkål, ærter og spidskålssalat - Få opskriften her