Mad
29. august 2019

Fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli

En ny fiskefavorit er landet! Mild, god og lige til at spise. Her får du opskriften på fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli
Af: Camilla Biesbjerg Markussen
Fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli

Foto: Columbus Leth

En ny fiskefavorit er landet! Mild, god og lige til at spise. Her får du opskriften på fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli
15 min4 personer
Tid i alt 45 min

Det skal du bruge

  • 1 løg
  • 2 porrer
  • 1 broccoli
  • 75 g smør til stegning
  • 300 g torskeloins eller torskefilet (evt. fra frost)
  • 170 g rejer i lage
  • 1 spsk. hvedemel
  • Salt og peber
  • ½ bundt persille
  • 250 g cremefraiche 18 %
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1½ dl vand

Persilletopping

  • ½ bundt persille
  • 75 g grov rasp, f.eks. pankorasp
  • Salt og peber
  • 25 g smør
Annonce

Fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli

  1. Fiskepie: Pil og hak løget. Rens porrer, og skær dem i tynde skiver. Skyl broccoli, og skær den i små buketter.
  2. Smelt smørret i en gryde, og steg løg, porrer og broccoli i gryden ved middel varme i 2-3 minutter.
  3. Skær torskekødet i tern, og bland det med afdryppede rejer, mel, salt og peber i en skål.
  4. Hæld blandingen i gryden til grøntsagerne, og steg videre i 1 minut. Skyl og hak persille. Vend persille, cremefraiche, sennep og vand i gryden.
  5. Steg i 2-3 minutter under omrøring. Krydr med salt og peber. Fordel blandingen i et smurt ovnfad.
  6. Persilletopping: Tænd ovnen på 200°. Skyl og hak persille, og bland den med rasp, salt og peber.
  7. Drys blandingen over retten, og fordel smør i tern på toppen. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 minutter, til overfladen er gylden, og retten er netop gennembagt.

Madplaner til hverdagen

Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.