Aftensmad

Fiskelasagne

af Beagle Iuel-Brockdorff 4. november 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
Fiskelasagne med rodfrugt er en utraditionel måde at servere den italienske klassiker på. Brug den fisk, du bedst kan lide, eller den, der er på tilbud. Jeg har brugt langefilet. Læg fisken i lag med tyndtskårne rodfrugter og tomater og kom bechamel over. En brik Karolines mælkesauce kan bruges, hvis du ikke vil lave bechamel selv.

Tid: Ca. 1 time

Prøv også:

Fyldig fiskesuppe Dampet fisk med wasabidressing Klassisk lasagne Marcipan-cupcakes

TIL 4 personer1 spsk smør1 spsk melCa. 4 dl mælkSalt, peberLidt revet muskatnød200 g langefilet uden skind1 fed hvidløg1 lille løg1 gulerodLidt knoldselleri2 tomaterLasagneplader (grønne eller hvide)100 g revet ost

Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Bag op med mælk og krydr med salt, peber og muskat. Saucen skal ikke være for tyk.Skær fisken i tynde baner og grøntsagerne i tynde skiver.Hæld lidt sauce i lasagnefadet og læg plader over. Læg fisk, grøntsager, sauce og plader i lag og slut med sauce og revet ost.Bag lasagnen ved 200 grader i ca. 40 min.