Aftensmad

Fiskefrikadelle-sandwich

af Louise Dandanell Ørsted 5. juli 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
Til 4 personerFISKEFRIKADELLER:500 g blandet fisk2 æg1½ spsk mel2 spsk fl ødeSalt og peberFedtstof til stegningSANDWICH:Prøv også:Sandwich med

Til 4 personer

FISKEFRIKADELLER:

500 g blandet fisk2 æg1½ spsk mel2 spsk fl ødeSalt og peberFedtstof til stegning

SANDWICH:

Prøv også:

Sandwich med roastbeef og surt Pumpernickel-sandwich Miriam Glæsels pilgrims-sandwich Engelsk sandwich-spread

4 boller4 fiskefrikadeller½ dl mayonnaise1 tsk grovkornet sennep1 lille fed hvidløgSalatbladeJalapeñosSoltørrede tomat

1. Blend fisken med de øvrige ingredienser.

2. Krydr godt med salt og peber og lad farsen hvile en halv times tid på køl.

3. Steg frikadellerne i smør på en pande ved middel varme. Så er der også til frokosten dagen efter eller til aftensmaden.

4. Halvér boller og fiskefrikadeller.

5. Bland mayonnaisen med sennep til en »dijonnaise« og preshvidløget i.

6. Smør det på bollerne.

7. Fordel salat, jalapeños, soltørrede tomater og fiskefrikadeller i bollerne.

8. Hvis du skal på picnic kan du pakke sandwicherne ind i husholdningsfilm og lægge dem køligt, til I skal af sted.