Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Fiskefrikadelle-sandwich
5. juli 2010
(Opdateret 05.07.10)
Af:
af Louise Dandanell Ørsted
Lækker opskrift på fiskefrikadellesandwich. Smager godt både til frokost og aftensmad. En sikker klassiker for hele familien!
FISKEFRIKADELLER
500 g blandet fisk
2 æg
1½ spsk mel
2 spsk fløde
Salt og peber
Fedtstof til stegning
SANDWICH
4 boller
4 fiskefrikadeller
½ dl mayonnaise
1 tsk grovkornet sennep
1 lille fed hvidløg
Salatblade
Jalapeños
Soltørrede tomat
Fremgangsmåde
Blend fisken med de øvrige ingredienser.
Krydr godt med salt og peber og lad farsen hvile en halv times tid på køl.
Steg frikadellerne i smør på en pande ved middel varme. Så er der også til frokosten dagen efter eller til aftensmaden.
Halvér boller og fiskefrikadeller.
Bland mayonnaisen med sennep til en »dijonnaise« og preshvidløget i.
Smør det på bollerne.
Fordel salat, jalapeños, soltørrede tomater og fiskefrikadeller i bollerne.
Hvis du skal på picnic kan du pakke sandwicherne ind i husholdningsfilm og lægge dem køligt, til I skal af sted.
Se flere opskrifter på sandwich her.
Læs mere om:
Opskrifter på sandwich
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også