Når aftensmaden laves i fad, bliver det ekstra nemt - også når opvasken skal klares. Her får du opskriften på dampet kuller i fad med krydderurtekartofler
10 min4 personer
Tid i alt 40 min
DET SKAL DU BRUGE
1 bundt grønne asparges
150 g grønne bønner
1 porre
800 g kullerfilet
salt og peber
3 dl æblecider
2 dl piskefløde
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld frisk dild
1 håndfuld rød skovsyre
KRYDDERURTEKARTOFLER
1 kg små kartofler
salt
4 spsk. olivenolie
1 håndfuld frisk dild
1 håndfuld bredbladet persille
Opskrift - sådan laver du dampet kuller i fad med krydderurtekartofler
1. Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Skyl krydderurterne, og blend dem sammen med olivenolie i en minihakker. Smag til med salt, og vend den grønne olie i de kogte kartofler. Fordel dem i et fad.
2. Skyl asparges, og knæk den nederste, træede del af. Skyl og nip bønnerne. Rens porren, og skær den i skiver. Fordel asparges, bønner og porre i et ovnfast fad, og læg kullerfileten ovenpå. Krydr godt med salt og peber. Hæld æblecider og fløde i bunden af fadet, og sæt det i ovnen i ca. 10 minutter, til fisken er netop gennembagt. Smag saucen i bunden af fadet til med salt og peber, og servér retten med krydderurtekartofler til. Pynt med persille, dild og skovsyre inden servering.
Få indkøbslisten til hele ugen her