
1. Kartoffelmos: Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i en gryde med letsaltet vand. Hæld vandet fra. Tilsæt smør og mælk, og rør med et piskeris eller en kartoffelmoser, til kartoffelmosen er ensartet. Smag til med salt og peber.
2. Torsk: Tænd ovnen på 200°. Skær torsken i 4 stykker, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og krydr med salt og peber. Pres citronsaft over, og dryp med olie. Bag fisken i ovnen i 8-10 minutter.
3. Bønnesalat: Skyl og nip bønnerne. Læg dem i en gryde med kogende vand i 3-4 minutter. Skyl dem straks i koldt vand, så de bevarer den flotte grønne farve. Pil rødløget, og hak det fint. Skyl og hak persillen. Vend bønner, rødløg og persille sammen med olie og eddike. Servér fisken med bønnesalat og kartoffelmos.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Janssons fristelser med rødkålssalat - Få opskriften her
Onsdag: Quiche lorraine med avocadosalat - Få opskriften her
Torsdag: Spicy frikadeller og rødbedesalat - Få opskriften her
Fredag: Ovnstegt ingefærkylling med bagte rodfrugter - Få opskriften her