Mad
17. februar 2022

Caprisalat med semidried tomater og oliven

Frisk salat med semidried tomater og oliven. Et godt modspil til fed mad.
Af: Timm Vladimir
Caprisalat med tomater og oliven

Caprisalat med tomater og oliven

Foto: Columbus Leth

Frisk salat med semidried tomater og oliven. Et godt modspil til fed mad.
6 t og 0 min4 personer
Tid i alt 6 t og 15 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 500 g cherrytomater
  • evt. vindruekerneolie
  • 1 agurk
  • 200 g frisk mozzarella
  • 100 g friske blåbær
  • 100 g små oliven uden sten
  • olivenolie
  • æbleeddike
Annonce

Opskrift - sådan laver du caprisalat med semidried tomater og oliven

Skyl tomaterne, og skær dem i halve på tværs. Bag dem i ovnen ved 90° i 6 timer. Lad dem køle af, og overhæld evt. tomaterne med vindruekerneolie.

Spar tid

Hvis elpriserne er høje eller du ikke lige har 6 timer, kan du selvfølgelig købe de semidried tomater.

Skyl agurken, og skær den i tern. Riv mozzarellaen i små stykker, og skyl blåbærrene. Anret tomaterne på et fad, og fordel agurk, mozzarella, blåbær og oliven over tomaterne. Dryp med olivenolie og lidt æbleeddike. Pynt salaten med friske urter.

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.