Aftensmad

Caprisalat med semidried tomater og oliven

af Timm Vladimir 11. december 2014
Foto: Columbus Leth
Frisk salat med semidried tomater og oliven der passer godt til julens sulemad

Caprisalat med semidried tomater og oliven 

Når du har lidt ekstra tid derhjemme, er det lækkert at lave dine egne tørrede tomater selv.

INGREDIENSER 500 g cherrytomater evt. vindruekerneolie 1 agurk 200 g frisk mozzarella 100 g friske blåbær 100 g små oliven uden sten olivenolie æbleeddike friske urter  

Opskrift - sådan laver du caprisalat med semidried tomater og oliven

  Skyl tomaterne, og skær dem i halve på tværs. Bag dem i ovnen ved 90° i 6 timer. Lad dem køle af, og overhæld evt. tomaterne med vindruekerneolie. Skyl agurken, og skær den i tern. Riv mozzarellaen i små stykker, og skyl blåbærrene. Anret tomaterne på et fad, og fordel agurk, mozzarella, blåbær og oliven over tomaterne. Dryp med olivenolie og lidt æbleeddike. Pynt salaten med friske urter.  

FLERE SALATER DER PASSER GODT TIL JULEMADEN

Pæresalat a la grillet cheese-sandwich - Få opskriften her

Figensalat med radicchiosalat og pinjekerner - Få opskriften her

Pomelosalat med rucola og avocado - Få opskriften her

Bønnesalat med solsikkekerner og saltmandler - Få opskriften her

Rødkålssalat med appelsiner og ribsdressing - Få opskriften her