Bagt torsk med parmaskinke, squash og tomater
Aftensmad

Bagt torsk med parmaskinke, squash og tomater

af Camilla Biesbjerg Markussen 15. august 2019
Foto: Columbus Leth
Fisk kræver kun kort tilberedningstid og er derfor oplagt at servere på dage, hvor det skal gå lidt stærkt. Her får du opskriften på bagt torsk med parmaskinke, squash og tomater
25 min 4 personer
Tid i alt 45 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 600 g torskefilet
  • 4 skiver parmaskinke
  • 400 g squash
  • 300 g små tomater (gerne i forskellige farver)
  • 1 stort rødløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. tørret timian
  • 1 tsk. tørret oregano
  • salt og peber
  • 1 dl grøntsagsbouillon

TILBEHØR

  • 400 g frisk pasta

TIL SERVERING

  • 1 håndfuld kruspersille

Opskrift - sådan laver du bagt torsk med parmaskinke, squash og tomater

 

1. Tænd ovnen på 200°. Skyl squashen, skær den i tykke skiver, og skær skiverne i kvarter. Skyl tomaterne. Pil rødløget, og skær det i både. Vend grøntsagerne sammen med olie, og krydr med timian, oregano, salt og peber. Fordel grøntsagerne i et ovnfad, hæld bouillon i bunden af fadet, og sæt det i ovnen i 10 minutter. Del torskefileten i 4 portionsstykker, og krydr med salt og peber. Rul hvert stykke torsk ind i parmaskinke. Tag fadet ud af ovnen, og fordel fiskepakkerne oven på grøntsagerne. Sæt fadet tilbage i ovnen, og lad retten stege i yderligere ca. 15 minutter, til skinken er sprød, og fisken deler sig i flager.   2. Tilbehør: Kog pasta efter anvisningen på pakken.   3. Servering: Skyl og hak persille. Drys det over fadet, og servér med frisk pasta.   Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Grøntsagslasagne med hytteost - Få opskriften her

Tirsdag: Burger med oksekød, coleslaw og syltede rødløg - Få opskriften her

Onsdag: Sursød kylling med ris og aspargesbroccoli - Få opskriften her

Fredag: Flæskesteg med persillekartofler og mormorsalat - Få opskriften her