Opskrift - sådan laver du aubergineruller med bolognese og ricotta
1. Pil og hak løg og hvidløg. Rens og snit bladselleri. Steg løg og selleri let i olie i en stor gryde. Tilsæt oksekød og krydderier, og brun kødet. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og rødvin/rødvinseddike. Lad bolognesen simre i mindst 30 minutter.
2. AUBERGINERULLER: Skyl og skær auberginer i ½ cm tykke skiver på langs, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med olie, krydr med salt, og bag skiverne i ca. 15 minutter i en 200° varm ovn. Smør et ovnfad med olie. Pisk ricotta sammen med olie og 25 g fintrevet parmesan. Smør ricotta på hver aubergineskive, og læg 2 spsk. bolo-
gnese i den brede ende. Rul skiverne sammen om fyldet, og læg dem i fadet. Riv de resterende 25 g parmesan over, og sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til osten er gylden og sprød.
3. TILBEHØR: Kog bulgur efter anvisningen på pakken.
4. SERVERING: Skyl og hak persille, drys det over auberginerullerne, og servér med bulgur.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Kyllingebryst med serrano og waldorfsalat – Få opskriften her
Tirsdag: Shakshuka-pizza – Få opskriften her
Torsdag: Nudelwok med krebsehaler og appelsin-sesam-dressing – Få opskriften her
Fredag: Forloren hare med lagbagt vinter-ratatouille – Få opskriften her