1. Rens porrerne, og hak dem fint. Varm smør og olie op i en gryde, og steg porrerne i 2-3 minutter. Hæld bouillon i gryden. Tilsæt ærter, og kog suppen i 6-8 minutter. Tilsæt grofthakket mynte. Blend suppen med en stavblender direkte i gryden. Smag til med salt og peber.
2. Ostebrød: Tænd ovnen på 200°. Læg brødet på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl brødet med olivenolie, og drys osten over. Bag brødet i ovnen i ca. 8 minutter, til osten er smeltet, og brødet er sprødt.
3. Anret den varme ærtesuppe i skåle. Pynt med frisk mynte og evt. rød skovsyre, og servér ærtesuppe med ostebrød som tilbehør.
TIP: Hvis du ønsker en mere fyldig ærtesuppe, kan du tilsætte et par kartofler i tern sammen med ærterne.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Cæsarsalat med grønne bønner og rugbrødschips - Få opskriften her