https://imgix.femina.dk/media/article/lisbeth_stergaard_12.jpg
Selvudvikling

Lisbeth Østergaard om sit frieri: Jeg havde bare lyst til at råbe det ud til hele verden

13. juni 2016
Af Anne Bruhn Jørgensen
Foto: Heidi Maxmiling.
Det var kærlighed ved første blik, da Lisbeth Østergaard kort efter sin skilsmisse mødte kæresten Ralf Christensen. I sensommeren skal de giftes, og i denne uges SØNAG fortæller Lisbeth om det helt specielle frieri

For snart tre år siden mødte Lisbeth og Ralf hinanden. Den 13. juli 2013. Og præcis to år efter friede Ralf til Lisbeth. I sensommeren i år skal de så giftes, og Lisbeth glæder sig helt vildt. Det bliver et stort bryllup med 90 gæster og en kæmpestor kjole.

Birthe Kjær om sine korte forhold: Jeg burde havde arbejdet noget mere med kærligheden

Mødet med Ralf

I 2013 blev Lisbeth skilt fra sin mand gennem halvandet år. Hendes første mand var soldat og blev udstationeret kort efter, de to var blevet gift. Det kunne forholdet ikke bære, og efter halvandet års ægteskab blev de skilt.

– Som udgangspunkt gifter man sig aldrig for at blive skilt, men man er jo to om at få det til at fungere, og for nogle par er det bedst at blive skilt.

Lisbeth og Ralf mødte hinanden gennem fælles venner til et surprise-party. Umiddelbart syntes Lisbeth ikke, at det lød som noget for hende at blive matchet op med en fyr fra Aalborg, men da hun først mødte Ralf, skiftede hun hurtigt mening.

– En af mine venner fortalte mig, at han havde den her ven fra Aalborg, som var lige noget for mig; han hed Ralf og var pædagog. Jeg var slet ikke klar til det. Også fordi jeg hader sådan noget med at blive matchet med venners venner. Men så mødtes vi alligevel, og da jeg så så ham for første gang, lagde jeg med det samme mærke til hans øjne. Og til alle hans fede tatoveringer.

Livsstilsekspert Anne Glad: Jeg kan jo rigtig godt lide mænd

Marry Me Lizzy

Og netop tatoveringerne er senere kommet til at spille en stor rolle for Lisbeth og Ralf. Lisbeth har selv masser af tatoveringer over det meste af kroppen, og senest har hun fået lavet en på armen med sin søns navn ”Viggo”. Og Ralf er tilsyneladende lige så vild med tatoveringer. Da han for snart to år siden friede til Lisbeth, foregik det nemlig med netop en tatovering.

– Vi havde spist på Bistro Boheme i København, og Ralf havde fortalt mig, at vi skulle have desserten et andet sted. Da vi skulle til at gå, holdt en virkelig lang limousine ind foran restauranten, og jeg var bare så spændt på at se, hvem der mon steg ud af denne kæmpebil. Jeg havde selvfølgelig ikke fattet noget, for da vi skulle gå, viste det sig jo, at den var der for at hente os.

Tidligere på dagen havde Ralf fortalt Lisbeth om et møde, han skulle til inde i byen. Men da de sad i limousinen og drak bobler, afslørede han over for hende, at det måske ikke var et helt almindeligt møde, han havde været til.

– Han tog sin telefon frem og viste mig de tre videoer, hvor han var inde hos en tatovør. Videoerne viste, at han fik lavet en tatovering på brystet, men de afslørede ikke, hvad det var. Da jeg havde set alle videoerne, gik han diskret ned på knæ og knappede op for at vise mig sin nye tatovering. Så stod der bare ”Marry me Lizzy” hen over brystet på ham. Og så tudede jeg. Og sagde ”ja, ja, ja, ja, ja!!” Jeg havde bare lyst til at åbne dørene og råbe det ud til hele verden.

Cecilie Hother om mødet med sin kæreste: Uden den cykeltur havde vi nok ikke mødt hinanden

https://imgix.femina.dk/soe_300x250px_abo_1214_1kor.jpg

Læs også