Cecilie Hother mødte sin kæreste Thomas, da de sammen cyklede til Paris med Team Rynkeby
Selvudvikling

Cecilie Hother om sit forhold: Uden den cykeltur havde vi nok ikke mødt hinanden

21. marts 2016
Af Rikke Hast. Redigeret af Anne Bruhn Jørgensen
Foto: Bo Lynge.
Tv-værten Cecilie Hother var single og storbypige, da hun forelskede sig i sin kæreste Thomas. Han boede i Lyngby med sine to store teenagedrenge og sin lille hund. I dag er Cecilie Hother rykket ind i huset i Lyngby, og så er hun gravid med sit og Thomas fælles barn. Det fortæller hun i denne uges SØNDAG.

Det, Cecilie Hother selv omtaler som en ”cykeltur”, dækker nærmere bestemt over flere dages intensiv cykling, da hun sammen med Team Rynkeby for nogle år siden cyklede hele vejen til Paris til fordel for kræftramte børn og deres familier.

Anne Laxholm om sit ægteskab: Jeg har kastet ting efter Hans-Henrik i arrigskab

To svagryttere

Cecilie ville egentlig ikke af sted. Det var lige efter ”Vild med dans”, og Cecilies synes stadig, at hendes krop gjorde lidt ondt. Og så har hun engang været cykelbud, og Cecilie havde endnu ikke glemt, hvor ondt det gør at sidde en hel dag på en cykel. Men hendes gode ven Morten, overtalte hende.

– Jeg havde på ingen måde regnet med at møde kærligheden på den tur. Det var slet ikke der, mit fokus var. Man er jo spændt fast, og man cykler stærkt, og så har man det her stramtsiddende cykeltøj på med puder i måsen. Det gør ikke noget godt for nogen.

Cecilie lærte mange mennesker at kende undervejs. En af dem var Thomas, som hun er kæreste med i dag.

– Det viste sig ikke overraskende, at Morten og jeg var to svagryttere. Så vi blev skilt ad, fordi de frygtede, at vi ellers ikke ville nå frem til Paris. Jeg blev sat sammen med Thomas, som var en stærkere rytter, og de håbede så, at han kunne motivere mig til at gennemføre.

Bodil Jørgensen om at blive mor som 47-årig: Troede det var overgangsalderen

Ingen papmor

Thomas og Cecilie blev ikke kærester på turen. De havde det sjovt og lærte hinanden at kende, men der skulle gå flere år, før de blev kærester.

– Uden den cykeltur havde vi nok ikke mødt hinanden. Vi er i to forskellige brancher. Men her i bagklogskabens skær, kan jeg godt se, at det var en fordel, at vi lærte hinanden at kende som venner. Vi snakkede jo med hinanden om stort og småt igennem fem dage. Der var ikke nogen romantik i luften på selve turen dengang. For mig handlede det bare om at have energi nok til at komme igennem dagen.

Cecilie og Thomas stødte tilfældigt ind i hinanden igen sidste sommer, tre år efter Team Rynkeby, og da var Cecilie lettet over, at hun havde noget andet på end cykeltøj.

– Jeg var single og storbypige, mens Thomas boede her i Lyngby med sine to teenagebørn og en mops. Nu er drengene 15 og 18 år, så jeg skal hverken være »papmor« eller »veninde«. Jeg må bare være Cecilie, og så må jeg ellers både få og give den fortrolighed, som er passende til situationen. Drengene glæder sig heldigvis vildt meget til, at den lille kommer. Men jeg kan da også godt mærke, at det ikke fylder så meget i deres virkelighed, som det gør i min, og det har jeg stor respekt for.

https://imgix.femina.dk/11-sd-smugkig.jpg

Læs også