https://imgix.femina.dk/media/article/anneglad_80v9135.jpg
Selvudvikling

Anne Glad: Jeg kan jo rigtigt godt lide mænd

18. april 2016
af Birgitte Bartholdy, redigeret af Britta Bjerre
foto: Nellie Møberg
Anne Glad er glad. Direktørjobbet har hun sagt op. Kærligheden fandt hun på en bænk i Botanisk Have. Livsstilseksperten fra "Kender du typen" har endnu engang forandret sit liv.

Ved årsskiftet sagde Anne Glad sit job op som strategisk direktør i reklamebureauet Envision. Og hun gjorde det uden at ryste på hånden.

Efter at have pendlet frem og tilbage imellem reklamebureauet i Aarhus og København, hvor hun bor, i tre et halvt år var pendlerlivet begyndt at slide for hårdt på hende.
- Jeg glædede mig ikke længere søndag aften, når jeg skulle pakke tasken, og var trist tidligt mandag morgen, når jeg skulle forlade min varme seng, fortæller den 43-årige tv-kendis, der altså tog konsekvensen og sagde op. I dag er hun ikke længere direktør, men er dog stadig tilknyttet sin tidligere arbejdsplads som ekstern konsulent og forbrugerekspert.

Læs også Julie Berthelsen: De andre frøer, jeg har kysset...

13 år yngre kæreste

Anne Glad kan til gengæld glæde sig over, at hun nu kan vågne op sammen med sin kæreste hver eneste morgen. Kæresten Kim Vagn Wagner har hun kendt i halvandet år. Han er musiker og 13 år yngre end hende, og de mødte hinanden første gang i Botanisk Have i København - uden rigtigt at møde hinanden.

Han havde lige misset et tog og skulle have tiden til at gå, indtil det næste tog kørte, og smuttede derfor ind i Botanisk Have, hvor Anne tilfældigvis sad på en bænk og røg en cigaret.

- Han kendte mig fra tv, fortæller hun, - men han blev overrasket over, hvordan jeg så ud i virkeligheden. Især var han overrasket over, at jeg er så lille. Det kom også bag på ham, at jeg røg. Det er jeg så også holdt op med sidenhen, for han ryger ikke.

Skuespiller Louise Mieritz: Min mand accepterer alle mine neuroser

Talte ikke sammen

De talte ikke sammen den dag i Botanisk Have. Men da Kim sad i det næste tog, skrev han en mail til Anne og inviterede hende ud. Det kunne hun ikke stå for.

- Det var modigt, syntes jeg. Og endda var det en velskrevet, begavet og sjov mail. Så for en gangs skyld svarede jeg og skrev, at jeg gerne ville drikke kaffe med ham. Og så klikkede vi bare sammen, da vi mødtes.

Få også 21 citater og ordsprog om kærlighed her:

Legesyge begge to

Aldersforskellen gik hun en del op i i begyndelsen. Hun var opmærksom på, om andre kiggede mærkeligt efter dem og dømte dem. Men den usikkerhed har hun ikke længere, fortæller hun.

- Kim har flere gange sagt, at jeg mentalt er den yngste kæreste, han nogensinde har haft. Vi ler meget sammen og er legesyge begge to.

Egentlig havde Anne store intentioner om at være single et stykke tid, da hun brød op fra sit seneste forhold, der havde varet i ni år. Men de intentioner fik Kim tilintetgjort på ingen tid. Og som hun selv så afvæbnende siger:

- Jeg kan jo rigtigt godt lide mænd og har måske også forholdsvis let ved at give mig hen og stole på en ny kærlighed.

Anne kort

* 43 år. Kendt fra DR1-programmet "Kender du typen".
* Oprindelig uddannet cand.mag. i nordisk litteratur og filmvidenskab.
* Aktiv i bl.a. Unicefs præsidium og sidder i bestyrelsen for Julemærkefonden, Kulturhovedstad Aarhus 2017 og Aarhus Folkeuniversitet.
* Hun bor i København sammen med kæresten, musikproducer Kim Vagn Wagner.

Læs også