https://imgix.femina.dk/media/article/charlottefich2.jpg
Selvudvikling

Charlotte Fich: Jeg har aldrig været på slankekur

27. januar 2015
af SØNDAG, Aller Media
Det handler nemlig i stedet om at have en god tilgang til sund mad i hverdagen

Ingen kure her!

De fleste af os har prøvet en suppekur, pulverkur eller måske en proteinkur i kampen mod de overflødige kilo. Men for skuespilleren Charlotte Fich, der er gift med filminstruktør Per Fly og mor til to teenagedrenge, ligger slankekure ret så fjernt.

’Jeg har jo heller aldrig været på kur af nogen som helst slags, hverken slankekur eller nogen anden form for kur,’ siger hun til tillægget SUND, der udkommer med SØNDAG.

Udover nok at have gode gener, tilskriver Charlotte Fich sin slanke figur, at hun faktisk altid har spist sundt. Både i sit barndomshjem og nu, hvor hun har plantet de sunde vaner hos sin mand og to sønner.

Trænger du til en slankekur? Tab dig et kilo om ugen med denne effektive kur på Søndag.dk.

Går ikke så meget op i mad

Det drejer sig nemlig om at have gode vaner i hverdagen.

’Det handler bare helt enkelt om at have en grundlæggende måde at spise på, der gør, at jeg ikke behøver at dykke ned i nogen former for kure. Det er ikke, fordi jeg går vildt meget op i mad. Jeg kan sagtens komme til at leve af havregryn eller mysli i et par døgn, netop fordi det ikke altid interesserer mig. Men da kan jeg så også mærke, at nu går den ikke længere, og så vender jeg bøtten og har pludselig min egen gode salat med i tasken hjemmefra, så jeg er sikker på at få noget sundt, f.eks. når jeg har lange prøveforløb op til en premiere,’ forklarer hun.

Charlotte Fich takker også sin mor, der lærte hende om betydningen af de forskellige vitaminer og mineraler for kroppen – og hvor vigtige de er.

Få pæne lår og balder med denne øvelse. Se den på Søndag.dk.

Læs på Søndag.dk, hvorfor Susanne Bier mener, hun er verdens dårligste husmor.

Læs også