https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/maj/single-p.jpg
Kærlighed og sex

Scoreguide til singlekvinder

20. juni 2014
af Redaktionen
Er du single og på mandejagt, men uden held. Så har Q samlet et pa tips og tricks, der vil øge dine chancer for at finde drømmemanden.

Nu har du mulighed for at blive hjulpet til på vej. Det er en jungle derude, med hård konkurrence og rigtig mange nitter. Men hvis du er single og leder efter en kæreste eller bare søger en scoring, så er der er masser af hjælp at hente her. Vi har samlet de bedste råd til hvordan du score, har den perfekte første date, det bedste one night stand og ikke mindst hvordan du aflæser om han er interesseret.

Så spring ud i junglen som Jane og find din Tarzan:)

Få parterapeut Connie Kragelunds 10 gode råd fra magasinet Bazar til, hvordan du bliver ekspert i at date og tackle situationen, når du venter på, at han skriver tilbage.

10 gode råd til din første date

Er han Mr. Right eller Mr. Wrong? Hvem har ikke oplevet, at den nye flamme til at starte med var både romantisk, fuld af overraskelser og en formidabel elsker? Nu får du 8 råd til hvordan du spotter din drømmemand her.

Spot din drømmemand her

Ved du om han er vild med dig? Tidens Kvinder guider dig til, hvordan du aflæser ham med 8 forskellige tegn på at han vil have dig.

Se de 8 tegn der afsløre at hav vil have dig her

Hvad ønsker vi egentlig af en potentiel partner? Og er manden og kvinden, når det kommer til stykket, egentlig så forskellige i, hvad de vil have? Ny undersøgelse tegner vores drømme partner.

Se hvad mænd og kvinder søger efter ved en partner

Hvis du kan læse kropssprog, kan du både sende de rette signaler og afkode, om den mand, du har i kikkerten, er oprigtigt interesseret. Vi giver dig 4 simple trin der med garanti vil forføre din date.

Guide til hvordan du scorer med dit kropssprog

Skal du på date og er du i tvivl om, hvad i skal foretage jer? Så har datingsitet Dating.dk lavet en undersøgelse, der giver dig opskriften på den helt perfekte date.

Læs guiden til den perfekte første date her

Single og længe siden du har haft sex? Måske er det på tide at fange en fræk fyr og give ham en oplevelse, han sent vil glemme. Her får du en guide til, hvordan du virkelig kan få noget ud af det når du har fanget manden.

Læs vores guide til et godt one night stand

Læs også