https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/juli/2013-27-underliv-p.jpg
Kærlighed og sex

Av mit underliv! Sådan slipper du af med kønssygdomme og smerter i underlivet

13. juli 2013
af Redaktionen
foto: shutterstock
Kilde til meget fornøjelse, ja, men underlivet er desværre også kilde til ubehag. Q har samlet en liste over kønssygdomme, smerter ved sex og meget mere, og guider dig til hvordan du slipper af med det.

Gener og smerter i underlivet er noget, som mange kvinder i alle aldre støder på igennem livet.
For de flestes vedkommende er det dog, heldigvis, kun ukomplicerede problemer, som eksempelvis svamp, der er tale om, men i nogle tilfælde kan generne være tegn på alvorlige sygdomme som for eksempel kræft. Derfor får du her en guide der giver dig overblik over de gener og sygdomme du som oftes vil støde på og guider dig til den bedste løsning.

6 kønssygdomme - Kend symptomerneDu har med garanti prøvet at have et utilfreds underliv, der helst bare vil pakkes ind og fodres med antibiotika. Vi giver dig 6 af de mest hyppige kønssygdomme, symptomerne og behandlingerne.

Læs med her

Smerter ved sexVulvodyni, vaginisme og myoser i underlivet er nogle af de ting der kan give smerter ved sex, men hvordan slipper man af med smerterne?

Læs hvordan her.

8 tips til et sundt underlivRigtig mange kvinder tager ikke stilling til deres underlivs behov. Men det skal altså holde i mange år, så få her guiden til, hvordan du får et sundt og velfungerende underliv.

Læs med her

Denne underlivsgene bør du ikke ignorereMange kvinder går rundt med gener i underlivet. Blufærdighed holder dem fra at opsøge lægehjælp, og konsekvenserne er forringet livskvalitet eller at alvorlig sygdom ikke opdages rettidigt.

Læs mere her

Fiskelugt fra skridtetKropslugte er en del af vores krop og natur, og de kan på ingen måde undgås. Men for mange af os bliver kropslugte en gene og et problem i dagligdagen.

Læs her hvordan du slipper af med den ubehagelige fiskelugt fra skridtet her

5 kræftsymptomer kvinder ikke tænker overKender du symptomerne for kræftsygdomme i underlivet? Mange kvinder er ikke helt bekendte med dem og her får du en liste over 5 kræftsymptomer kvinder ignorerer.

Læs mere her

Læs også