4 sexstillinger i sengen, der stimulerer dig
Kærlighed og sex

4 sexstillinger i sengen, der stimulerer dig

22. marts 2011
af Terje Nordberg, magasinet Tidens Kvinder
Foto: Colourbox
Missionærstillingen KAN altså et og andet - og disse stimulerende versioner af klassikeren er særligt gode. Se de 4 sexstillinger i sengen, der kan stimulere dig

4 sexstillinger i sengen

Missionærstillingen er forkætret og nedgjort og har længe stået i skyggen af andre og mere avancerede positioner. Men sådan burde det ikke være. Stillingen er både følelsesladet og intim. Kropskontakten er fuldkommen, og parterne kan se hinanden i øjnene.

Det lille løft med den store virkning
Hvis I ligger i sengen eller på sofaen, er det bedste hjælpemiddel lige ved hånden. Find en passende pude. Læg den under lænden og løft underlivet. Når han kommer ind i dig, vil der være gode chancer for, at han ramme direkte på G-punktet. Med hænderne på hans balder kan du styre retningen og kontrollere tempoet.

Cykelturen
En anden velbegrundet indvending mod missionærstillingen er, at den let kan låse dig fast i en passiv position. Sådan behøver det ikke være. Få ham til at støtte mod underlaget med armene, så du bevarer en vis bevægelsesfrihed. Læg et ben over hans skulder, mens det andet ligger udstrakt - eventuelt bøjet med foden plantet fast mod underlaget. I dit eget tempo skal du nu skifte ben, så det ene er over hans skulder og det andet på
sengen. Denne cyklende bevægelse med benene kræver nok nogen smidighed og øvelse, men skaber en skøn glidebevægelse hen over G-punktet.

På knæ for dig
Denne stilling kan man kalde "en halv missionær". Du ligger på ryggen, mens han knæler mellem dine ben med tilbagelænet overkrop, siddende på hælene. Med hænderne holder han om dine hofter og kan på den måde bestemme tempoet. Ved at benytte styrken i lårene til at skubbe sig frem, rammer han den nederste del af skedevæggen, som indeholder nerver, der ofte overses i den traditionelle missionærstilling. Hvis du ikke får orgasme, så brug en vibrator eller hjælp selv til med en fugtig finger, samtidig med at han støder.

Samle benene
Det lyder knibsk, men paradoksalt nok kan du forhøje nydelsen ved at samle benene: Så snart han er inde i dig, skal du samle benene. Det betyder, at skeden presses lidt ekstra sammen, hvilket giver både dig og din partner en mere intens stimulation. Gnid lårene mod hinanden, så der dannes friktion mellem penis og kønslæberne, samtidig med at han bevæger sig frem og tilbage. Den ydre del af skeden samt de ydre og indre kønslæber bliver i særlig grad aktiveret ved denne form for indtrængen. Du kan give ham yderligere modstand ved at presse hænderne mod væggen eller noget andet fast. En variant er, at han også samler benene og ligger oven på dig med hele sin tyngde. Måske nyder du vægten af ham. Måske føler du dig kvalt. Prøv!

Læs også