Gravid

Syng for dit ufødte barn

af Else Marie Lehman 23. marts 2009
Foto: Vanna Envall
Syng og spil musik for dit ufødte barn – eller tag på musikskole og få inspiration til musik, der vil glæde den lille

Find noget musik, du selv elsker, og spil det for barnet i din mave. Det lytter med - og husker! Om det er Beatles, Backstreet Boys eller Bach, det er op til dig.

Kræs for de små ørerSynes du ikke lige, I har noget, der passer til dine følelser for tiden, kan du købe cd'er, lavet specielt til små ører og deres forældre. Blandt de mange muligheder er "Ultrasound: Music for the Unborn Child" / Various (1999) med musik af Bach, Mozart, Brahms, Vivaldi med flere. Fås blandt andet imusic, amazon og fonixmusik.

Musik før fødslenDet er rent faktisk muligt at gå på kursus med den lille spire, inden I for alvor har mødt hinanden. "Musik før fødslen" tilbydes blandt andet af Den lille Musikskole på Frederiksberg, Kurset er en blanding af teori og praksis og har til formål at give den gravide inspiration og viden om lyde og musik samt at opbygge den vordende mors repertoire af sange til junior.Læs også:Lyt til ordGraviditeten forandrer hjernenMotion aldrig for sent for gravideHørelsen, barnets første sans