https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/navneguide/2015/juli/joeymoe612.jpg
Gravid

Joey Moe vælger babynavn hos numerolog: Det skal sønnen hedde

27. juli 2015
af Redaktionen
Foto: AOP / Billedbladet
Sangeren Joey Moe fik sidste år selv et helt andet navn hos en numerolog - og nu har han ved samme fremgangsmåde fundet navnet til sin nyfødte søn. Se her, hvad sønnens specielle navn er.

Joey Moe, der bl.a. er kendt for pophittet 'Million' og som dommer i 'Voice' på TV 2, blev den 6. juli far til sit og hustruen Zenia Jeanines første barn - og siden er han stødt på mange nysgerrige sjæle, der gerne vil vide, hvad den lille guldklump skal hedde.

Navnet afslører han nu på sin blog, og det er ikke alene specielt. Måden, han er kommet frem til navnet på, er også noget usædvanlig. Han har nemlig fået hjælp af en numerolog.

Resultatet er, at sønnen skal hedde Elion Phelix.

Numerolog har hjulpet både far, mor og barn

- Der er efterhånden en hel del, der har spurgt ind til navnet på lille fis, og vi kan nu afsløre, at vi i går havde besøg af skønne Allberte Toft, som hjalp os med at finde frem til det helt rigtige numeroskop Allberte er virkelig dygtig, og har også tidligere lagt vores numeroskoper. Det er derfor en stor gave, at hun nu er med til at give vores søn den bedste kickstart, skriver Joey Moe på bloggen.

Læs også