https://imgix.femina.dk/media/9d5426cc7b2e418194b64a358c5c9fe2.jpg
Gravid

Få mere babyudstyr for børnepengene

5. juni 2010
af Katrine Pihl Williams
Foto: Istockphoto
Autostol, puslebord og barnevogn er bare nogle af tingene på jeres sikkert lange liste over babyudstyr. Den gode nyhed er, at I kan få både mærketøj og babyudstyr af høj kvalitet til færre penge – brugt, men også nyt.

Den tyske finte
Autostole er ikke et sted, du bør spare med hensyn til en billig model. Men du kan faktisk godt få kvalitet til færre penge. Køb for eksempel autostole i BabyOne i Tyskland og spar 400 kr. I flere test af babyudstyr figurerer mærket Römer højt på listen med det bedste resultat. Ved køb af for eksempel en Römer Baby Safe Plus (0-13 kg) kan der være en besparelse på 415,25 kr. at hente. Husk at montere den korrekt.

Den klassiske barnestol
Hvis du skimmer www.dba.dk er det masser af babyudstyr og du falder som regel altid over en Stokke barnestol. Møblet er bedre kendt som Tripp Trapp-stolen, der er ergonomisk og kan indstilles efter barnets mål. Den gedigne stol fås til 300-600 kr. og er næsten ikke til at slide op. Det er også vuggestuens foretrukne valg, når det kommer til babyudstyr.

Børne tøj: Dragter i stribevis
Store og små æbler på kryds og tværs og mange striber på langs, er det danske mærke Katvigs velkendte og lidt pebrede design. Foruden fin kvalitet er stoffet af en kvalitet, der er til at vokse i. Især mærkets dragter og bluser har et godt stræk i pasformen. Tøjet kan fås til lagerpris. Tjek katvig.dk, hvor det næste lagersalg bliver annonceret.

Spar på bleerne
Om du er til billige eller ekstravagante bleer, gælder det om at købe den største pakke. Det kan være lidt uoverskueligt med det store udbud, men på barneguiden.dk får du en oversigt over ugens tilbud på Pampers, Libero og Huggies. Du kan endog tilmelde dig nyhedsbrevet og derved modtage tilbudsoversigten over babyudstyr via mail. De fleste supermarkeder faldbyder også babyudstyr, billigere bleer, som er af en helt ok kvalitet. Prisen svinger almindeligvis fra 1,50 til 4,00 kr. per ble.

Lej en vugge
Nattesøvnen er uvurderlig for alle. Babyer sover trygt i en vugge, som kan svinge frem og tilbage, idet bevægelserne minder dem om fostertilstanden. Hvis du lejer en Leander-vugge gennem BabySam (til montering i loft) i fire måneder koster det 280 kr. Til sammenligning er købsprisen 1.599 kr. En dejlig vuggevise for pengepungen.

Læs også:
Kend reglerne når du kører
Råd til autostol
Børnebidrag

Læs også