Sarah Grünewald annoncerede sin graviditet for åben skærm.
Familieliv

Sarah Grünewald afslørede graviditet på tv – uden mandens samtykke: Sådan reagerede han

29. september 2015
af Anne Romanelli
’Vild med dans’-værten Sarah Grünewald annoncerede sin graviditet midt under showet – uden forinden at have aftalt det med sin mand. Læs her, hvordan han reagerede, og få historien om, hvordan det heller ikke gik helt efter planen, da Sarah Grünewald skulle fortælle sin mand om graviditeten.

Sarah Grünewald er gravid

31-årige Sarah Grünewald strålede af lykke, da hun midt under sidste uges ’Vild med dans’-show afslørede, at hun er gravid, med ordene:

- Folk undrer sig over, om der er en dansebaby herinde. Og det er der! Så tillykke til mig!

Den søde hemmelighed var efterhånden så svær at skjule i Sarahs stramme værtskjole, at hun i løbet af udsendelse havde fået adskillige sms’er fra seere, der ville vide, om hun var gravid. Så det kom næppe bag på alle, da Sarah Grünewald kunne bekræfte sin graviditet på direkte tv.

Sarah Grünewald tog fusen på sin egen mand

Dog tog hun fusen på sin egen mand, 41-årige Rasmus Backhaus.

At det var lige netop det tidspunkt, graviditeten skulle afsløres, overraskede nemlig Rasmus, som sad hjemme også programmet. Det var således først planlagt til ugen efter, og lige da Sarah Grünewald annoncerede graviditeten på tv, var han gået ud i køkkenet, fortæller han til Billed-Bladet.

- Ja, typisk. Men så kørte jeg ud i studiet lige efter, og det var så fedt at komme derud, siger Rasmus, som altså tog sin kones spontane afsløring med et smil.

Graviditetstest ikke helt nem at forstå

Dét der med at planlægge, hvordan en graviditet skal afsløres, er da heller ikke Sarah Grünewalds største spidskompetence.

’Vild med dans’-værten har nemlig altid drømt om øjeblikket, hvor hun skulle fortælle sin mand, at han skal være far. Men det gik ikke helt efter planen, da opdagede sin graviditet i august var på ferie til Mallorca med familie og venner.

- Jeg har taget mange graviditetstest og havde slet ikke regnet med, at det skulle lykkes nu. Min veninde, som var med på turen sagde: ’Sarah, der sker ting med din krop. Tror du ikke, at du skulle tage en graviditetstest?’. Vi kørte på det lokale apotek, og ladets udbud af tests forklarer ikke resultatet med symboler. Det fremgår kun på spansk. Da jeg skulle se resultater, vidste jeg derfor ikke, hvad der stod, fordi jeg ikke kan spansk. Det kan Rasmus, men hele min drøm om, at jeg skulle tage fat i ham og sige: ’Du skal være far’ gik fuldstændig i vasken. Det blev i stedet for en panisk vækning af ham, hvor jeg sagde: ’Du bliver nødt til at kigge på testen- hvad står der?’. Rasmus var ved at dø af grin og sagde: ’Der står, at du er gravid’. Åh, det var så dejligt, fortæller Sarah.

Her kan du købe graviditetstest over nettet >>

Spiser wokmad til morgenmad

Dejligt er det også, at Sarah Grünewald nu er ovre kvalmen, som hun døjede med i den første tid:

- Jeg er så glad og kan mærke, at jeg nu har fået mere overskud. Kvindekroppen er så fantastisk, og hele maskineriet går i gang. Jeg får mere lyst til at spise sundt, få frisk luft, ja, det er en fantastisk periode, hvor man passer særligt på sig selv, siger Sarah Grünewald, som bestemt ikke har problemer med at kyle mad indenbords.

- Ja, nu kan Sarah godt finde på at lave wokmad med kylling som morgenmad. Det er ikke dårligt, griner Rasmus.

Her kan du købe et armbånd mod morgenkvalme, der virker på 9 ud af 10 gravide >>

Fortsætter i ’Vild med dans’ til næste år

Sarah Grünewald har termin i april næste år og regner med at gå på barsel fra marts og frem til september.

- Derefter vil jeg gå på deltid med hensyn til orloven, for jeg arbejder med ’Vild med dans’ tre gange om ugen. Rasmus tager også lidt barsel, så jeg kan godt lave ’Vild med dans’ til næste år. Vi gik i foråret og talte om, hvornår en graviditet ville passe bedst – og ja, så ramte vi plet, smiler Sarah Grünewald.

Kender ikke barnets køn

De vordende forældre fortæller, at det er et rigtigt ønskebarn, de venter. Parret har en veloverstået nakkefoldsscanning bag sig, og nu glæder de sig til misdannelsesscanningen, hvor de gerne vil have barnets køn at vide.

Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus er allerede i fuld gang med at tænke på børnenavne, men de er ikke helt enige. Dog ved de, at det kommende familiemedlem skal have et kort fornavn og begge forældres efternavne.

- Jeg synes, det er fantastisk. Det er så dejligt at være gravid. Vi er lykkelige, og det er en dejlig tid, vi går i møde, slutter Sarah Grünewald

Læs også