Podcast

Feminas podcast

Fordyb dig i en af vores podcasts

Ja! Den seksualundervisning vi aldrig fik

Hvorfor fik vi så absurd dårlig seksualundervisning i folkeskolen? Der spørger Louise Kjølsen og Sebastian Lynggard dem selv og hinanden om i feminas nye podcast Ja! Sammen med en række kloge gæster undersøger de alt fra innovativ onani til egne grænser og stiller de vigtige spørgsmål: 

Hvordan opnår man ligestilling i sengen? Kan det være ok at gå over grænsen? Og hvordan sætter man fantasien fri?

De Grønne Grises Klub

Hvordan siger man op på åben mikrofon? Det er den udfordring, som Camille og Nadia i det første afsnit af De Grønne Grises Klub, har givet dem selv. Lyt med når de skyder deres iværksætterdrøm i gang med en - uigenkaldelig - raketfart!

Sårbar og stærk

Podcasten er produceret af Politikens forlag og udgivet i samarbejde med femina.

Hvordan får vi som mennesker mere styrke, glæde og nærvær ud af at mærke, omfavne og dele vores egen sårbarhed? I podcasten Sårbar taler Ulla Hinge Thomsen med nogle mennesker, som har mærket og tænkt over deres sårbarhed og, ligesom hun, har prøvet det i virkeligheden.  

Mit livs overskrift

Hvordan føles det at få sit livs op- og nedture omtalt i medierne? Hvordan er det at læse rubrikker om én selv, som man ikke har haft indflydelse på? Det spørger vi kendte mennesker om i "Mit Livs Overskrift". Her fortæller de deres egen version, og for første gang i deres liv kan de selv vælge overskriften.

Kloge Koner

Gennem tusindvis af år har mennesker opsøgt kloge koner for råd, vejledning og svar. Kloge koner med evner og indsigt – fordi de har levet et liv, fuldt og helt, med selvindsigt og åbne øjne. I podcastserien `"Kloge Koner" opsøger vi nogle af disse kloge kvinder for at høre deres tanker om det, der optager os lige nu.

Brev til Renée

Feminas brevkasse med psykolog og forfatter Renée Toft Simonsen er noget af det mest læste i femina og på femina.dk. I denne podcastserie kan du møde Renée, der svarer på spørgsmål om følelser og parforhold fra jer derude.

Fødselsberetninger

Det kan være en thriller, et eventyr – og en gang i mellem er det lidt af en gyser. Og ofte er det lidt af det hele: At føde et barn. For når vi skal bringe det her lille, nye menneske til verden, kræver det kræfter, vi ikke anede, vi havde. Og en gang i mellem hjælp, vi ikke regnede med, at vi ville få brug for. Velkommen til Mamas podcastserie Fødselsberetninger, hvor I kommer med helt fra første ve til det ristede brød, når en række vidt forskellige mødre deler deres helt personlige fødselsberetning.

Fremmed i familien

Hvorfor kan det til tider føles som om, man er fremmed i sin egen familie? Det spørgsmål stiller Katrine Marie Guldager sig selv i denne podcast.

Efter forfatteren udgav en roman om at føle sig udenfor i sin egen familie, har læsere kontaktet hende for at fortælle om deres oplevelser med at føle sig forkerte blandt deres nærmeste.

I denne podcast taler Katrine Marie Guldager med psykologer og eksperter om, hvorfor det kan være nødvendigt at bryde med sin familie.

Podcasten er produceret af Politikens forlag og udgivet i samarbejde med femina.