Roastbeef-sandwich med estragoncreme
Aftensmad

Roastbeef-sandwich med estragoncreme

12. januar 2012Opdateret 10. april
af Louisa Lorang
Ugens fredagsopskrift er roastbeef-sandwich med estragoncreme. Få opskriften her

Det skal du bruge (2 pers)

  • 3 gulerødder
  • 2 persillerødder
  • 1 fennikel
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. honning
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 3 spsk. olivenolie
  • salt

ESTRAGONCREME

  • 4 spsk. drænet yoghurt
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. hakket estragon
  • salt

ENDVIDERE

  • 2 grove sandwichboller
  • 2 hjertesalater, plukkede
  • ½ roastbeef i tynde skiver
  • 4-5 syltede agurker i skiver
  • 1 rødløg i skiver

Fremgangsmåde

  1. Skræl gulerødder og persillerødder, og lav tynde strimler af dem med en tyndskræller eller kartoffelskræller. Kom dem i iskoldt vand.
  2. Rør sennep, honning, eddike og olie sammen.
  3. Vend de afdryppede grøntsager med dressingen, og smag til med salt lige inden servering.
  4. Rør yoghurt, mayo, sennep og estragon sammen, og smag til med salt.
  5. Flæk bollerne; lun dem evt.
  6. Smør dem med dressing, fyld med salat, roastbeef og rødløg, og servér straks med urtesalat til.

Se flere opskrifter på sandwich her.

Læs også