https://imgix.femina.dk/media/3b5ff0fb85bd450b95bd8ec88033fb05.jpg
Mad

Quesadillaer med spinat og kylling

22. august 2011
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er quesadillaer med spinat og kylling. Få opskriften her

2 kyllingebryster
olie til stegning

ENDVIDERE:
3 fed hvidløg i tynde skiver
olivenolie
250 g babyspinat
salt
150 g revet cheddarost
4 grove tortillaer

SALAT:
2 tomater i terninger
korn af 1 kogt majskolbe
½ bundt koriander
1 rødløg, hakket
hakket grøn chilipeber,
efter smag
50 g blandet salat
limesaft
olivenolie
salt

Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte.
Rist hvidløget i lidt olivenolie på en varm pande, de må gerne blive let gyldne. Kom spinaten på panden, og lad den falde sammen. Krydr med salt. Kom spinaten i en si, og lad den dryppe af. Pluk kyllingen i stykker, og fyld spinat, kylling og ost imellem de 4 tortillaer, to og to. Steg dem på en tør, varm pande, til de er gyldne, og osten er smeltet. Skær dem i kvarter eller mindre stykker. Vend imens tomat, majs, koriander, løg, chili og salat sammen. Smag til med limesaft, salt og olivenolie.
Servér straks quesadillaer med salat.
Opskriften er til 2 personer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/ef3b3ed3b7914cd6a4d7086b5c643b52.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/711f83fd8fe04fa8a67ce50833f76e9b.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/9fe0feb0a9d847519f2b45249d0b5e76.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/6f897ed1d5564f51b2d2e21a6c0db1fa.jpg

Læs også