
Mad
Røget makrel med sommersalat
22. august 2011af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er røget makrel med sommersalat. Få opskriften her
½ kg nye kartofler
salt
SOMMERSALAT:
150 g rygeost
100 g drænet yoghurt
½ agurk i terninger
1 bundt purløg, hakket
1 bundt radiser i skiver
salt og peber
ENDVIDERE:
1 røget makrel
50 g blandet salat
olie og eddike
Skrub kartoflerne, og kom dem i kogende, saltet vand. Kog dem møre under låg.
Rør imens rygeost og yoghurt sammen. Vend agurk, purløg og radiser i dressingen, og smag til med salt og peber.
Servér den røgede makrel med varme kartofler, sommersalat og salat vendt med lidt olie og eddike.
Opskriften er til 2 personer.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



