
Quesadillaer med spinat og kylling
22. august 20112 kyllingebryster
olie til stegning
ENDVIDERE:
3 fed hvidløg i tynde skiver
olivenolie
250 g babyspinat
salt
150 g revet cheddarost
4 grove tortillaer
SALAT:
2 tomater i terninger
korn af 1 kogt majskolbe
½ bundt koriander
1 rødløg, hakket
hakket grøn chilipeber,
efter smag
50 g blandet salat
limesaft
olivenolie
salt
Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte.
Rist hvidløget i lidt olivenolie på en varm pande, de må gerne blive let gyldne. Kom spinaten på panden, og lad den falde sammen. Krydr med salt. Kom spinaten i en si, og lad den dryppe af. Pluk kyllingen i stykker, og fyld spinat, kylling og ost imellem de 4 tortillaer, to og to. Steg dem på en tør, varm pande, til de er gyldne, og osten er smeltet. Skær dem i kvarter eller mindre stykker. Vend imens tomat, majs, koriander, løg, chili og salat sammen. Smag til med limesaft, salt og olivenolie.
Servér straks quesadillaer med salat.
Opskriften er til 2 personer.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



