Ispinde af hindbærsaft
Desserter

Ispinde af hindbærsaft

19. marts 2007Opdateret 3. april
af Ulla Nielsen
ISPINDE AF HINDBÆRSAFTca. 4 stk.1 ½ dl friske eller frosne hindbær2 dl ufortyndet hindbærsaftSådan gør duKom hindbær og saft i en blender eller

Ispinde (4 stk)

  • 1 ½ dl friske eller frosne hindbær
  • 2 dl ufortyndet hindbærsaft

Fremgangsmåde

  1. Kom hindbær og saft i en blender eller foodprocessor og blend, til det ligner tyk saft.
  2. Hæld saften i isforme med pinde og frys isene mindst seks-otte timer.
  3. Når I skal spise ispindene, kan I tage dem direkte fra fryseren.
  4. Skyl formen med meget varmt vand, og vrik forsigtigt ispindene fri

Få flere opskrifter på is her.

Læs også