Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Desserter
Ispinde af hindbærsaft
19. marts 2007
Opdateret 3. april
af Ulla Nielsen
ISPINDE AF HINDBÆRSAFTca. 4 stk.1 ½ dl friske eller frosne hindbær2 dl ufortyndet hindbærsaftSådan gør duKom hindbær og saft i en blender eller
Ispinde (4 stk)
1 ½ dl friske eller frosne hindbær
2 dl ufortyndet hindbærsaft
Fremgangsmåde
Kom hindbær og saft i en blender eller foodprocessor og blend, til det ligner tyk saft.
Hæld saften i isforme med pinde og frys isene mindst seks-otte timer.
Når I skal spise ispindene, kan I tage dem direkte fra fryseren.
Skyl formen med meget varmt vand, og vrik forsigtigt ispindene fri
Få flere opskrifter på is her.
Opskrifter på is
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter
Appelsinmarmelade
Desserter
Desserter
Tomatmarmelade
Desserter
Desserter
Panna cotta med bærcoulis
Desserter
Desserter
Tiramisu med friske figner
Læs også