spaghetti
Hovedretter

Cremet spaghetti med ricotta og spinat

Gør mandagen nem. Den cremede spinatsauce tager ikke længere tid at tilberede, end det tager for spaghettien at koge. Her får du opskriften på cremet spaghetti med ricotta og spinat

Cremet spaghetti med ricotta og spinat 

Tid: 15 minutter
Antal personer: 4
 
 
DET SKAL DU BRUGE
400 g spaghetti, gerne fuldkorn
3 fed hvidløg
250 g frisk spinat
1 spsk. olivenolie til stegning
250 g ricotta
saft og skal af ½ usprøjtet citron
1 dl friskrevet parmesan + mere til servering
salt og friskkværnet peber
 
Giv et gaveabonnement i julegave! Vælg imellem 17 forskellige blade - f.eks. FEMINA. Klik her for at læse mere
 
PRØV OGSÅ: Spaghetti bolognese

Opskrift - sådan laver du cremet spaghetti med ricotta og spinat 

Kog spaghettien i saltet vand, til den er al dente. Pil og pres hvidløg. Skyl og tør spinat. Steg hvidløg i olivenolie på en dyb pande. Tilsæt spinaten, og lad den stege, til bladene falder sammen. Tilsæt ricotta, citronsaft, fintrevet citronskal og parmesan, og rør rundt. Smag til med salt og peber, og vend spaghettien i saucen. Servér med friskrevet parmesan.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Pistaciemarineret kulmule med pastinakfritter og avocado-mayo – Få opskriften her

Onsdag: Nachos med græskar, krydret kylling og bønner – Få opskriften her

Torsdag: Åben sandwich med hummus, chorizo og bagte tomater – Få opskriften her

Fredag: Ribeye steak og salat med smørstegte kantareller og brombær – Få opskriften her