madplan
Hovedretter

Madplan: Kulmule, nachos og ribeye

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have pistaciemarineret kulmule med pastinakfirtter og avocadomayo, nacohs med græskar, krydret kylling og bønner og ribeye steak og salat med smørstegte kantareller og brombær. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

feminas madplan i denne uge byder på

Mandag: Cremet spaghetti med ricotta og spinat – Få opskriften her

Tirsdag: Pistaciemarineret kulmule med pastinakfritter og avocado-mayo – Få opskriften her

Onsdag: Nachos med græskar, krydret kylling og bønner – Få opskriften her

Torsdag: Åben sandwich med hummus, chorizo og bagte tomater – Få opskriften her

Fredag: Ribeye steak og salat med smørstegte kantareller og brombær – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
4 ribeye-bøffer
500 g kyllingebrystfilet
800 g kulmulefilet
150 g hel chorizopølse
 
Giv et gaveabonnement i julegave! Vælg imellem 17 forskellige blade - f.eks. FEMINA. Klik her for at læse mere
 
FRUGT OG GRØNTSAGER
3 usprøjtede citroner
3 avocadoer
125 g friske brombær

1 løg
1 hvidløg
½ kg cherrytomater med stilk
250 g frisk spinat
1 bakke blandet grønsalat
200 g kantareller 
1 hokkaidogræskar
1 kg pastinakker
1 bundt frisk koriander
1 bundt bredbladet persille
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
150 g smør
100 g cremefraiche
250 g ricotta
100 g parmesan
150 g friskrevet cheddar
400 g spaghetti, gerne fuldkorn
1 dåse sorte bønner
2 dåser kikærter
1 glas tahin (sesampasta)
1 glas rød salsa
3 spsk. god mayonnaise
1 pose nachos-chips (ca. 185 g)
50 g ristede og saltede pistacienødder
1 dl blandede frø og kerner, f.eks. solsikkekerner, chiafrø og græskarkerner
1 fuldkornsbrød, gerne surdej 
1 godt brød
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
olivenolie
hvidvinseddike
ahornsirup
tørret oregano
hvidløgspulver
røget paprika
stødt spidskommen
stødt koriander
salt og friskkværnet peber