FEMINA Kvindeløb 2016 - forår

Velkommen til årets løbefest! 

Med en billet til FEMINA kvindeløb får du:

 • Deltagelse i løbet – vælg mellem 5 km løb, 10 km løb eller 5 km gåtur

 • Registrering af din personlige tid

 • Løbetrøje fra New Balance, værdi 349 kr.

 • Goodiebag med smagsprøver og gaver fra vores sponsorer

 • 200 kr. at shoppe for på Stylepit.dk (ved køb over 699 kr. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter).

 • En festlig dag med masser af oplevelser på scenen og på løbspladsen med Mette Frobenius som konferencier.

 • Nyhed! Mulighed for at tilkøbe sandwich og salat fra Cofoco i forvejen.

 

Pris: 249 kroner + gebyr*

*Gebyr: 20 kr.

 

OBS! I år udleveres alle startnumre på stævnepladsen. Så kom i god tid!

Løbetrøje

I år får du en smart, kortærmet løbe-t-shirt fra New Balance i et rigtig flot design – i farverne titan og koral. Trøjen er lavet i et super lækkert svedtransporterende materiale. Den fås i alle størrelser fra S til XXL, så længe lager haves, og der er kun et begrænset antal trøjer.

Løbetrøjen vil du få udleveret på stævnepladsen på selve løbsdagen. Du skal blot henvende dig i t-shirt-teltet.

Værdi: 349 kr.

 

 

Goodiebag

Glæd dig til at få årets flotte og praktiske koralfarvede goodiebag fyldt med lækkerier:

 • Det nyeste FEMINA
 • Et ekstra magasin
 • Masser af lækre vareprøver fra vores sponsorer
 • ½ liter kildevand
 • 200 kr. at shoppe for på Stylepit.dk (ved køb over 699 kr. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter).

Samlet værdi: Over 500 kr.

Hvis du liker FEMINA Kvindeløb på Facebook, får du automatisk besked, når vi kan fortælle noget mere om alle de lækre ting, der kommer i årets goodiebag.

 

Bestil mad til dagen

Vi er rigtig glade for at kunne præsentere en ny madleverandør – nemlig Cofoco. De er kendt for deres mange restauranter i København, take-away mad hos 7 Eleven, pop-up restauranter og andre gastronomiske events.

Du kan vælge imellem følgende menuer, som du får udleveret på stævnepladsen på selve løbsdagen:

Picnic pakken med hjemmelavet foccacia med røget laks, flødeost rørt med basilikum, syltet rødløg, rucola og frissésalat, salat med perlebyg, ærter, spidskål, asparges og grøn olie/eddike dressing og müslibar til dessert.

Pris: 89 kr.

Sandwich: Vælg mellem hjemmelavet rugbrødsbolle med grillet kylling, tomat, stegt bacon, karry dressing og romaine salat eller foccacia med røget laks, flødeost rørt med basilikum, syltet rødløg, rucuala og frissésalat.

Pris: 59 kr.

 

Underholdning

Vi glæder os til at afholde årets største løbefest og kan afsløre, at vi i år kan byde komiker, foredragsholder og debattør Mette Frobenius velkommen. Mette vil guide løberne igennem en festlig dag, hvor humoren er i centrum – og alt det vi kvinder tænker, når vi løber, siges højt. Mette har lovet at have en frisk bemærkning til alt – og du absolut kommer til at løbe over starten med et smil på læben.

Læs mere om Mette Frobenius' eget vægttab - og hendes inspirerende foredrag med Henrik Duer

 

Opvarmning

Når vi kommer rundt til FEMINA Kvindeløb, har vi Birgitte Nymann med som træningsekspert. Hun vil varme os alle sammen op inden løbet – og før og efter kan du møde hende på standen hos hovedsponsor for FEMINA Kvindeløb 2016, LIDL fit, hvor hun gerne deler ud af sine gode råd og sundhedstips. Birgitte er trænings- og ernæringsspecialist, med speciale i kvinder, vægttab, fordøjelse og stress. Hun har skrevet 25 bøger og lavet mere end 100 træningsvideoer, der er udkommet på 5 forskellige sprog. Hun driver desuden en webshop, en kursusvirksomhed, et træningscentre for kvinder, arbejder som psykoterapeut og holder kurser for Ledernes Kompetencecenter om, hvordan man får overskud i arbejdslivet. 

 

FEMINA kvindeløb - årets løbefest

Derudover kan du glæde dig til en dag med masser af boder med lækre smagsprøver fra vores sponsorer, god musik, bobler og balloner. Alt sammen noget, som er med til at gøre vores dag ekstra festlig.

 

Køb træningstøj på pladsen

Kaiser Sport og New Balance har en kæmpe stand på løbepladsen - og her finder du løbetøj og -sko til særligt gode FEMINA-priser. Se alle de konkrete tilbud her

 

Løb for en god sag & vær med til at kysse sclerose farvel

FEMINA Kvindeløb støtter kampen mod Sclerose. Derfor kan du støtte Scleroseforeningen, når du tilmelder dig løbet - enten ved at donere 30, 50 eller 100 kroner, når du tilmelder dig, eller ved at oprette din egen indsamling. Hvis du indsamler for mere end 300 kroner i din egen indsamling, giver Scleroseforeningen dig et startnummer til Kvindeløbet (inkl. goodiebag og løbetrøje) som tak for din hjælp. Læs her, hvordan du samler ind

 

KONTAKT

Få svar på ofte stillede spørgsmål her. Fandt du ikke det svar, du søgte? Så prøv her:

Mail: info@events4u.dk

Tlf: 7027 4014

 

SE MERE UNDER HVER BY:

 

VI LØBER OGSÅ TIL SEPTEMBER!

Sunde opskrifter

Alt om løb

- Løb

Kost og motion